Ζάκυνθος

Αντιδήμαρχος Τουρισμού ο Αναστάσιος Μαρίνος

Τα καθήκοντα του Αντιδήμαρχου Τουρισμού του Δήμου Ζακύνθου, ανέλαβε ο δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Μαρίνος, μετά από πρόταση που του έγινε από τον Δήμαρχο Νικήτα Αρετάκη.

Ο κ. Μαρίνος δημοσίευσε την παρακάτω δήλωση:

Με τη παρούσα δημοσίευση θα ήθελα να ενημερώσω τον ζακυνθινό λαό ότι ύστερα από πρόταση του Δημάρχου και ατελείωτες ώρες συζητήσεων αποφασίστηκε από κοινού να αναλάβω τα καθήκοντα του αντιδημάρχου τουρισμού. Καταρχήν ενημερώνω ότι η θέση από την οποία θα εργάζομαι καθημερινά ακατάπαυστα και αδιάκοπα θα είναι ΑΜΙΣΘΙ θέλοντας μόνο να βοηθήσω το νησί μου χωρίς να θέλω κάποιο προσωπικό ή πόσο μάλλον οικονομικό όφελος. Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον Δήμαρχο κύριο Νικήτα Αρετάκη αλλά και στον Ζακυνθινό λαό για τη συνεχή και πολυετή στηριξή του. Θεωρώ τον εαυτό μου ως τον καθ’ υλην αρμόδιο για τη θέση αυτή αφού στον τομέα του τουρισμού δηλώνω παρών για περισσότερα από 30 χρόνια, μέσω της εμπειρίας μου αυτής θα συμβάλλω υποδειγματικά και θα σταθώ στο ύψος των δύσκολων περιστάσεων αλλά και των προκλήσεων που έχουν προκύψει αναφορικά με την πανδημία του COVID-19. Χρόνος δεν υπάρχει και ήδη μετράμε αντίστροφα μέχρι την επόμενη τουριστική περίοδο στην οποία όλοι ευελπιστούμε να είναι εμφανώς καλύτερη από τη φετινή σε αυτό που θα μπορέσω να σας διαβεβαιώσω είναι ότι θα εργαστώ εντατικά, μεθοδικά, με αφοσίωση και με συναίσθηση και πάντα σε συνεργασία με τον Δήμαρχο. Είναι γνωστό εν τοις πάσι ότι πέραν του 70% των εσόδων του νησιού μας προέρχεται από τον τουρισμό από δω και στο εξής θα σταθώ στο πλάι όλων των ξενοδόχων της Ζακύνθου και θα είμαι στη διαθεσή τους οποιαδήποτε στιγμή, διότι σε αυτούς χρωστάμε ότι η Ζάκυνθος αποτελεί τον προορισμό χιλιάδων τουριστών κάθε καλοκαίρι. Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι σε συνεργασία με το Δήμαρχο τα λάθη του παρελθόντος δεν θα επαναληφθούν και θα ενώσω όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό.


Με εκτίμηση

ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού
Μαρίνος Αναστάσιος

4 σχόλια

 1. Γλυτώσαμε….ο πιο ψεύτης, παραμυθάς, αμόρφωτος και άσχετος της Ζακύνθου….

 2. Ο Κινέζος αντιδήμαρχος που δεν έχει πει αλήθεια ποτέ του…για γέλια

 3. Βρέ τι έπαθα ο ευκολόπιστος, ψηφισα Αρετάκη γιά να αλλάξει ρότα το νησί γιά το καλύτερο και μου βγήκαν τα ίδια πρόσωπα που με την ψήφο μου πίστευα πώς θα τα πέταγα στα σκουπίδια για πάντα..
  Δημοκρατία σου λέει μετά. Θέληση του λαού.
  Επιλογή του καλύτερου!
  Υπογραφή:
  Ο ευκολόπιστος και πάντα προδομένος Ζακυνθινός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *