Αθλητισμός

Ανδρέας Παπανδρέου: ”Aναβολή της 8ης αγωνιστικής για να διαφυλάξουμε την υγεία όλης της ποδοσφαιρικής μας κοινότητας”

H ΕΠΣ Ζακύνθου εκ των πραγμάτων είναι αναγκασμένη να προβεί σε αναβολή της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας. Και αυτό γιατί στο νησί της Ζακύνθου υπάρχουν πολλά κρούσματα του κορονοϊου.

Η επέλαση της “Όμικρον” και στο νησί της Ζακύνθου δημιουργεί προβλήματα και στον αθλητισμό. Οι άνθρωποι της ΕΠΣ Ζακύνθου πήραν αυτή την απόφαση (της αναβολής) με υπευθυνότητα απέναντι στις ομάδες αλλά και στον φίλαθλο κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες η 8η αγωνιστική θα μετατοπισθεί για το ερχόμενο Σαβ/κο 15-16 Ιανουαρίου. Με την προϋπόθεση όμως, οτι θα έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Ερωτηθείς για το τι μέλλει γενέσθαι για το φλέγον αυτό θέμα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Aνδρέας Παπανδρέου δήλωσε: “Βρισκόμαστε στην κορύφωση της μετάλλαξης “όμικρον” με το νησί να καταγράφει πολλά κρούσματα και ως εκ τούτου δεν μπορούσαμε να βάλουμε σε κίνδυνο κανένα μέλος της ποδοσφαιρικής μας κοινότητας. Για αυτό τον λόγο πήραμε απόφαση να αναβάλουμε την 8η αγωνιστική και να την μεταφέρουμε το επόμενο Σαβ/κο 15-16 Ιανουαρίου. Με την προϋπόθεση όμως,  ότι θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Θα αξιολογήσουμε στα μέσα της εβδομάδας  και πάλι την κατάσταση και ανάλογα θα πράξουμε, βάζοντας πάνω από όλα την υγεία όλων των εμπλεκόμενων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *