Κοινωνία

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου: Υλοποίηση προγράμματος ανοικτού κέντρου εμπορίου (Open Mall) Ζακύνθου

Για ακόμα μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της υποβάθμισης και της έλλειψης διάθεσης αναβάθμισης της ποιότητας ζωής της πόλης μας από τη δημοτική αρχή. Μετά τη τραγελαφική “πεζοδρόμηση” της Αλεξάνδρου Ρώμα κατά την περίοδο των εορτών, που μόνο πεζόδρομος δεν ήταν, παρακολουθούμε μέρα με τη μέρα την απώλεια ενός ακόμα σημαντικού έργου για το εμπορικό κέντρο της πόλης μας, του ανοικτού κέντρου εμπορίου (Open Mall).

Ένα έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση στο οποίο συμμετέχει και το Επιμελητήριο Ζακύνθου, το οποίο φιλοδοξεί να αλλάξει ριζικά την εικόνα κεντρικών εμπορικών δρόμων, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των πολιτών και την εμπειρία των επισκεπτών μας. Ένα έργο που προβλέπει σημαντικές παρεμβάσεις και στις εμπορικές επιχειρήσεις που αναβαθμίζουν την εμπειρία των πελατών μας και βοηθούν στην αύξηση της εμπορικής κίνησης.

Δυστυχώς όμως η τωρινή δημοτική αρχή, δείχνοντας παντελή έλλειψη διάθεσης για να υλοποιήσει αυτό το έργο, το οδηγεί δυστυχώς στην απώλεια.

Καλούμε την δημοτική αρχή την ύστατη αυτή ώρα να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να υλοποιηθεί το έργο του ανοικτού κέντρου εμπορίου Ζακύνθου άμεσα και χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Εμπορικός Σύλλογος Ζακύνθου, θέλοντας να διαφυλάξει τα συμφέροντα των μελών του που είναι άμεσοι ενδιαφερόμενοι του προγράμματος και οδηγούνται έτσι σε απώλεια εσόδων που θα είχαν αν είχε υλοποιηθεί το έργο, επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *