Κοινωνία

Αγροτικός Συνεταιρισμός: Την παραίτηση του από το Δ.Σ υπέβαλε ο Γιάννης Ανδρωνάς

ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ

Την παραίτηση του από το διοικητικό συμβούλιο του ΕΑΣΖ υπέβαλε ο αγροτοσυνεταιριστής Γ. Ανδρωνάς και την απόφασή του αυτή έκανε γνωστή στην τελευταία Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουλίου, με θέμα την πώληση ακινήτων που ανήκουν στον Συνεταιρισμό, προκειμένου να αρθούν τα οικονομικά αδιέξοδα.

“Δεν μπορώ να είμαι στο ΔΣ και το προσωπικό να είναι 5 μήνες απλήρωτο’

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του -Ε- ευχαρίστησε δημόσια τους αγρότες που επί 3 δεκαετίες τον στηρίζουν στον Συνεταιρισμό και επικαλούμενος αγεφύρωτες διαφωνίες με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, σημειώνει πως δεν μπορεί να παραμένει μέλος ενός διοικητικού συμβουλίου, την στιγμή που το προσωπικό είναι απλήρωτο 5 μήνες και υπάρχουν οφειλές στους αγρότες για την σταφίδα και το σταφύλι.

«Δυστυχώς σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις δεν παρουσιάζεται όλη η αλήθεια και οι αγρότες τελικά δεν ξέρουν τι ψηφίζουν. Σήμερα το μέλημα του διοικητικού συμβουλίου δεν είναι να στηρίξει τους αγρότες και το αγροτικό προϊόν, αλλά να κλείσει τις τρύπες. Πως έχουμε απαίτηση να μας στηρίξουν οι αγρότες, αν υπάρχουν οφειλές από πέρυσι για τα προϊόντα τους» σημείωσε και συμπλήρωσε πως στην τελευταία Γενική Συνέλευση προσήλθαν μόνο 25 αγρότες, εκ των οποίων δεν είχαν όλοι δικαίωμα ψήφου!

Ο κ. Ανδρωνάς επανέλαβε την πρόταση που έχει ξανά υποβάλει δημόσια για την παραίτηση όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου, σημειώνοντας πως δεν μπορεί μια διοίκηση που έχει ευθύνη για την κατάσταση στην οποία σήμερα βρίσκεται ο ΕΑΣΖ να βρει λύσεις.

“Αδυνατώ να συνεργαστώ με την παρούσα διοίκηση”

«Δυστυχώς δεν μπορώ να συνεργαστώ με το διοικητικό συμβούλιο, δε βλέπω να είναι σε θέση να λύσει τα προβλήματα» ανέφερε, σημειώνοντας πως σίγουρα θα αντικατασταθεί από κάποιον πιο πρόθυμο να υιοθετήσει την τακτική της σημερινής διοίκησης.

Της Μαριλένας Παπαδάτου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *