Ζάκυνθος

70.000 Ευρώ για τη διοργάνωση του φετινού καρναβαλιού

 

Ποσό περίπου 70.000 Ευρώ θα διαθέσει ο Δήμος για τη διοργάνωση του φετινού καρναβαλιού και στην χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής έγινε έγκριση του πρακτικού για το διαγωνισμό που προκηρύχθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, την διοργάνωση όλων των εκδηλώσεων που θα αφορούν κατά κύριο λόγο τα ηχοσυστήματα, τον φωτισμό κ.α θα αναλάβει ο κ. Διονύσιος Νέγκας που μειοδότησε στο διαγωνισμό, προσφέροντας έκπτωση 5%.

Όπως εξήγησε ο υπάλληλος του Γραφείου προμηθειών κ. Δ. Βερτζάγιας που έκανε την εισήγηση, ο πρώτος διαγωνισμός έγινε στις 2 Φλεβάρη και συμμετείχαν δύο ενδιαφερόμενοι, ο κ. Σπύρος Μαλαπέτσας και ο κ. Διονύσης Νέγκας.

Ο φάκελος του κ. Μαλαπέτσα ήταν ελλιπής και έτσι απορρίφθηκε.

Ο διαγωνισμός έπρεπε να επαναληφθεί, αφού ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας συμμετέχων, και έτσι διενεργήθηκε για δεύτερη φορά χθες το πρωί.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στο δεύτερο διαγωνισμό συμμετείχε πάλι ο κ. Νέγκας μαζί με τον κ. Ι. Κούτση. Ο φάκελος του κ. Κούτση ήταν επίσης ελλιπής ως προς τα δικαιολογητικά, με αποτέλεσμα ο διαγωνισμός να κατακυρωθεί στον κ. Δ. Νέγκα, που είχε καταθέσει πλήρη φάκελο και προσέφερε έκπτωση 5%.

«Σύμφωνα με τις οδηγίες του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο πρώτος διαγωνισμός έπρεπε να επαναληφθεί επειδή δεν ήταν έγκυρος. Ο επαναληπτικός όμως διαγωνισμός ακόμη και με ένα ενδιαφερόμενο, είναι νόμιμος και η Οικονομική Επιτροπή πρέπει να αποφασίσει αν θα γίνει η ανάθεση» εξήγησε ο κ. Βερτζάγιας, κάνοντας γνωστό πως η μελέτη προβλέπει δαπάνη 73.700 Ευρώ με ΦΠΑ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *