Ζάκυνθος

6η ΕΜΑΚ και ελικόπτερο της Αστυνομίας ”χτενίζουν” τον Σκοπό για τον εντοπισμό του 73χρονου που αγνοείται!

Με την συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και ειδικών δυνάμεων της 6ης ΕΜΑΚ που ταξίδεψαν από την Πάτρα, μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο συνεχίστηκαν χθες οι έρευνες για τον εντοπισμό  του  73χρονου υπηκόου Ουαλίας που αγνοείται από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν έχει δώσει ακόμη σημάδια ζωής αυξάνοντας την ανησυχία των οικείων του και οι έρευνες που συνεχίστηκαν εκτενώς στην περιοχή του Σκοπού.

Για τον εντοπισμό του διακινήθηκαν πληροφορίες και μέσω facebook μαζί με την φωτογραφία του που ανέφεραν τα εξής: 

Ο 73χρονος Βρετανός που αγνοείται από το πρωί της Τρίτης (18/6)

Αναζητείται άτομο ηλικίας 73 ετών από την Ουαλία με το όνομα John Tossell. Χάθηκε την Τρίτη 10.00 π.μ. (18/6) από την περιοχή του Αργάσιου.

Όταν χάθηκε φόραγε χακί καπέλο, αθλητική μπλούζα χρώματος θαλασσί (μπλε) και σορτσάκι μπεζ με τσέπες μέχρι τα γόνατα.

Οποίος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ με πυροσβεστική (199) ή αστυνομία (100).

Η μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 73χρονου που παραθέριζε στο Αργάσι έχει ξεκινήσει από το βράδυ της Τρίτης και σε αυτή συμμετέχει η Αστυνομία, το Λιμεναρχείο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Θυμίζουμε πως ο 73χρονος ξεκίνησε το πρωί  της Δευτέρας για πεζοπορία στον Σκοπό αλλά μέχρι και το βράδυ της ίδιας ημέρας δεν είχε επιστρέψει. 

Η σύζυγος του  δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνιση του και έκτοτε έχει ξεκινήσει μια επιχείρηση για την αναζήτηση του που ακόμη δεν έχει αποφέρει αποτελέσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας δεν είχε πάρει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *