Πολιτισμός

4η θέση για τον Μπάρκα στο Βαλκανικό της Σερβίας

Εξαιρετική ήταν η πρώτη εμφάνιση του νεαρού αθλητή της ΑΓΕΖ Φώτη Μπάρκα, με το Εθνόσημο στο στήθος… σε μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση όπως το Βαλκανικό πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι το περασμένο Σάββατο.

Ο νεαρός σφαιροβόλος έκανε το ιδανικό ξεκίνημα με την Εθνική ομάδα των Παίδων, καθώς πλησίασε πολύ κοντά στο να ανέβει ακόμη και στο βάθρο.

Παρόλα αυτά η βοήθεια του, στο να κατακτήσει η ομάδα μας την πρώτη θέση στην συγκεκριμένη κατηγορία, ήταν καθοριστική.

Μάλιστα η επιτυχία του Φώτη παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν σκεφτούμε ότι αγωνιζόταν με πρόβλημα τραυματισμού στον αγκώνα, τις τελευταίες δύο εβδομάδες!

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης, για την συμμετοχή του Ζακυνθινού αθλητή στην εν λόγω διοργάνωση: «Την τέταρτη θέση κατέλαβε τελικά  στη σφαιροβολία παίδων ο Φώτης  Μπάρκας με επίδοση 16.58μ στο βαλκανικό πρωτάθλημα παίδων κορασίδων που έγινε το Σάββατο 14-7-2012 στο Βελιγράδι της Σερβίας βοηθώντας την ελληνική ομάδα να κατακτήσει την πρώτη θέση στους παίδες. Μια πολύ  καλή πρώτη εμφάνιση για το  Φώτη με τη φανέλα με το εθνόσημο αν αναλογιστούμε ότι ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες από ένα πόνο στον αγκώνα του δεξιού του χεριού και κατάφερε να αγωνιστεί χωρίς προπόνηση ουσιαστικά στα χέρια , χάρη στη βοήθεια του ορθοπεδικού Λεωνίδα Μαλιούφα τον οποίο και ευχαριστούμε.»

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *