Ζάκυνθος

2.000 € έδωσε το Επιμελητήριο για τον κουμπαρά της Ryan Air

Το ποσό των 2.000 Ευρώ θα διαθέσει το Επιμελητήριο Ζακύνθου για την προβολή του νησιού μας μέσα από το πρόγραμμα πτήσεων της Ryan Air και η απόφαση αυτή ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του φορέα στις 27 Μάρτη.

Διευκρινίσεις για το θέμα, θέλησε να δώσει μέσω του –Ε- το μέλος της διοίκησης Μαρίνος Στουφής, με αφορμή και τα όσα δήλωσε σχετικά με την συμφωνία με την αεροπορική εταιρεία ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Παναγιώτης Κολύρης, ο οποίος τόνισε πως οι εκπρόσωποι του νησιού οφείλουν να δείξουν φερεγγυότητα σε αυτό το εγχείρημα.

Ο κ. Στουφής επεσήμανε πως η αρχική συμφωνία με την εταιρεία προέβλεπε την καταβολή 40.000 Ευρώ και την συμμετοχή του Επιμελητηρίου με το ποσό των 5.000 Ευρώ. Η συμφωνία αυτή όμως αφορούσε την έναρξη δρομολογίων της εταιρείας από δύο διαφορετικά αεροδρόμια της Ευρώπης.

Τα δεδομένα άλλαξαν και  φέτος η Ryan Air ξεκινά δρομολόγια μόνο από το αεροδρόμιο Σαρς λε Ρουά των Βρυξελλών. Ως εκ τούτου αλλάζουν και τα δεδομένα σε ότι αφορά την συμμετοχή του Επιμελητηρίου, ενώ δεν πρέπει να παραγνωρίζεται και η σημερινή κατάσταση στο ταμείο του φορέα, μετά την απώλεια χιλιάδων ευρώ εξαιτίας του κουρέματος των αποθεματικών του!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *