Ελλάδα

17 χιλ. € πρέπει να διαθέσει το λιμενικό ταμείο για το υδατοδρόμιο

Σε σύσκεψη που έγινε την περασμένη εβδομάδα στη Λευκάδα για τα υδατοδρόμια στο Ιόνιο πήρε μέρος ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τιμόθεος Ζώντος καθώς το θέμα περνά στην αρμοδιότητα αυτού του φορέα για να γίνουν οι απαιτούμενες υποδομές.

Με δηλώσεις του στον –Ε- ο κ. Ζώντος έκανε γνωστό πως στη σύσκεψη της Λευκάδας έγινε αναλυτική ενημέρωση για το θέμα των αδειοδοτήσεων των υδατοδρομίων.

«Κατά το παρελθόν είχαν την ευθύνη οι εταιρείας που δρομολογούσαν τα υδροπλάνα αλλά τώρα θα αναλάβουν οι φορείς διαχείρισης των υδατοδρομίων που είναι τα Λιμεναικά Ταμεία. Εμείς θα επιλέξουμε ότι είναι καλύτερο για τον τόπο μας αλλά πρέπει να συνεννοηθούμε όλα τα Λιμεναικά Ταμεία στα Ιόνια νησιά και μέχρι τώρα έχει συμφωνήσει η Κέρκυρα» ανέφερε ο κ. Ζώντος και συμπλήρωσε ότι τον ενδιαφέρει να γίνουν τα έργα χωρίς πολύ μεγάλο κόστος.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα έλθουν στο νησί μας εκπρόσωποι από την εταιρεία που ενδιαφέρεται να δρομολογήσει τα υδροπλάνα και θα συζητήσει όλα τα θέματα με το Λιμενικό Ταμείο.

Ο κ. Ζώντος έκανε γνωστό ότι το Λιμενικό Ταμείο θα πρέπει να διαθέσει ένα χρηματικό ποσό της τάξεως των 17 χιλιάδων ευρώ περίπου για τις εργασίες που θα ακολουθήσουν.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *