Quantcast

Γνώμες

Προβλήτα και Μηχανικοί

Μπερδεμένη είναι η τοπική κοινωνία στο σύνολό της από αυτά που έχει ακούσει μέχρι τώρα, για τη θέση στην οποία πρέπει να κατασκευαστεί η προβλήτα πρόσδεσης των κρουαζιεροπλοίων. Και είναι απόλυτα δικαιολογημένη η θέση των συμπολιτών μας που κουνούν το κεφάλι τους με νόημα μια και όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα και κυρίως όσα έχουν διατυπωθεί δημοσίως προκαλούν μειδιάματα….

Έχουμε και μετράμε έως τώρα τρία διαφορετικά σημεία για τα οποία έχει ακουστεί ότι μπορούν υπό προϋποθέσεις να γίνουν τα σημεία αναφοράς και εκκίνησης για την κατασκευή του έργου. Όμως ο χρόνος που έχει περάσει και οι εμφανείς πολιτικές αδυναμίες μας να τον διαχειριστούμε προς όφελός μας, δεν μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον και βλέπουμε την κατασκευή της προβλήτας περισσότερο σαν μακρινό όνειρο.

Επειδή λοιπόν ο τεχνικός κόσμος είναι διχασμένος και οι μηχανικοί που είναι μέλη του Συλλόγου θέλουν να τοποθετηθούν και να έχουν λόγο, καλό θα ήταν ο φορέας τους να συγκαλέσει γενική συνέλευση και στη συνέχεια η απόφαση που θα δημοσιοποιήσει να είναι προϊόν απόλυτα δημοκρατικής διαδικασίας.

Για να προλάβουμε σχόλια και κακεντρεχή προπαγάνδα δηλώνουμε εκ προοιμίου ότι την άποψη για διεξαγωγή γενικής συνέλευσης μας την διατύπωσαν οι ίδιοι οι μηχανικοί της Ζακύνθου κι ακόμα διαλαλούμε προς κάθε κατεύθυνση πως εμείς δεν εξυπηρετούμε τα κομματικά ή προσωπικά συμφέροντα κανενός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *