Quantcast

Γνώμες

Οσμές λυμάτων παντού!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ

Το επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος με τον πιο επίσημο τρόπο που θα μπορούσε, άρα δεν έχουμε χρεία μαρτύρων καθώς ο πρώτος πολίτης του νησιού περιγράφει με τον ίδιο τρόπο όσα ο –Ε- επισημαίνει τις προηγούμενες ημέρες για τις μυρωδιές λυμάτων που διαχέονται στην ευρύτερη περιοχή του ποταμιού.

Βέβαια η τοποθέτηση του Δημάρχου ήταν λιτή αλλά είχε λέξεις-κλειδιά και όσοι γνωρίζουν το πρόβλημα κατάλαβαν πολύ καλά τι ήθελε να πει….

«Να περπατήσετε στη Νερούλη και να δείτε τι γίνεται με τις οσμές…» ανέφερε ο κ. Κολοκοτσάς που συμπλήρωσε πως παρόμοιες καταστάσεις έχουμε και στο Ξηροκάστελο. «Όμως κανείς δεν κάνει αναφορά» είπε ο κ. Κολοκοτσάς κι εμείς συμπληρώνουμε πως ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εμείς …. κρυφό καμάρι!

Ερχόμαστε τώρα στην ουσία που είναι αυτό καθ’ εαυτό το πρόβλημα με την ανεξέλεγκτη ρίψη λυμάτων για να κάνουμε γνωστό ότι το πέρασμα από την οδό Νερούλη είναι μια περίεργη κατάσταση γιατί χρειάζεται ασφυξιογόνος μάσκα από τις μυρωδιές που διαχέονται.

Περνώντας το ποτάμι του Αγίου Χαραλάμπη και κατευθυνόμενος από την οδό Ι. Νερούλη προς την καμάρα Αγίου Λαζάρου, όποιος περπατήσει θα μυρίσει αυτά που σας λέμε μέσω της εφημερίδας.

Επειδή λοιπόν ο Δήμαρχος ζητά αναφορά και επειδή οι αρχές και οι υπηρεσίες δεν θέλουν να πάνε για έλεγχο, ρωτάμε ευθέως τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες (Υγειονομικό, Περιβάλλον, κλπ.) γιατί δεν πηγαίνουν να κάνουν αυτοψία να δουν από πού πέφτουν τα λύματα ή από πού έρχονται….

Χρειάζονται ειδική πρόσκληση ή μήπως ζητούν εισαγγελική παραγγελία για να κινηθούν μέχρι την οδό Νερούλη;;;

Α.Ξ.

  • Περιμένεις να πάνε οι υπηρεσίες να κάνουν έλεγχο …;αυτό θα είναι ένα από τα τελευταία ανέκδοτα που έχω ακούσει…και εσύ και εγώ ξέρουμε ότι όλοι προστατεύουν την θεσουλα τους….το άσχημο είναι ότι αρχίζουμε όλοι να συνηθίζουμε ακόμη και σε αυτή τη μυρωδιά βόθρου που πλανάται στον αέρα του νησιού όπως συνηθίσαμε όλα τα άσχημα που μας κατατρέχουν εδώ και χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *