Quantcast

Γνώμες

Οι πολίτες σήμερα αναμένουν έργα!

Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο νέος πρωθυπουργός της χώρας όπως και οι χιλιάδες μικρομεσαίοι που περιμένουν σαν όαση μέσα στην έρημο τη μείωση της βαριάς φορολογίας και άλλες σημαντικές μεταρρυθμίσεις που θα δώσουν ανάσα στον επιχειρηματικό χώρο.

Οι πολίτες σήμερα αναμένουν έργα και δεν πείθονται μόνο από τα λόγια, τα οποία τους έχουν υπερχορτάσει ακούγοντάς τα για δεκαετίες και μάλιστα σε σημείο που τους οδήγησαν στην άλλη πλευρά του λόφου (δηλαδή εκ προοιμίου να θεωρούν πως όλοι οι πολιτικοί λένε ψέματα).

Η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει χωρίς καμία καθυστέρηση αυτά που υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό και αφορούν την προώθηση των επενδύσεων που θα είναι κινητήριος μοχλός για την ανάπτυξη, καθώς επίσης μια σειρά από παράλληλα μέτρα που θα λειτουργήσουν ενθαρρυντικά για μικρούς και μεγάλους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα.

Για να γίνουν όλα αυτά θα χρειαστεί πολύ μεγάλη δόση θέλησης για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα στη δημόσια διοίκηση, σε νοοτροπία και πρακτική. Αυτό προϋποθέτει πως όλοι μας θέλουμε την πολιτική αλλαγή και γι’ αυτό θα βάλουμε ένα χεράκι για να γυρίσουμε τον ήλιο στη σωστή πλευρά και να φωτίζει τις αποφάσεις και τα θέλω μας.

  • «Δεν μπορείς να περιμένεις από αυτούς που σε κατέστρεψαν, να γίνουνε οι άνθρωποι που θα σε σώσουνε».
    Αριστοφάνης. Βάτραχοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *