Quantcast

Γνώμες

Οι ευθύνες στην καθαριότητα

Το μεγάλο φορτίο του υπευθύνου στον τομέα της καθαριότητας ανέλαβε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κουτσογιάννης ο οποίος από την ώρα που ορκίστηκε μέχρι σήμερα έχει αφιερώσει ατελείωτες ώρες για την αυτοδιοίκηση, μια και του έλαχε και η πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου Καθαριότητας στο αεροδρόμιο που ήταν το ανακυκλώσιμο υλικό.

Ο ίδιος έχει συναίσθηση της ευθύνης που ανέλαβε και από την μέχρι τώρα δραστηριότητά του φαίνεται ότι έχει όρεξη για δουλειά και δεν φείδεται χρόνου και κόπου.

Σύμφωνα με όσα του ανέθεσε ο Δήμαρχος, έχει την ευθύνη για την καθαριότητα όλων των κοινόχρηστων χώρων της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου, την αποκομιδή και διαχείριση των αποβλήτων και την οργάνωση και διάθεση των μέσων και του ανθρώπινου δυναμικού που απαιτούνται κάθε φορά σε κεντρικό επίπεδο.

Με απόφαση που έλαβε ο Δήμαρχος πριν από λίγες ημέρες ημέρες, τοποθέτησε προϊστάμενο του τμήματος καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων τον υπάλληλο Διονύσιο Λευτεράτο, που κι αυτός έχει πολύ δουλειά να φέρει σε πέρας αφού το νησί μας από τη μία άκρη ως την άλλη βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.

Α.Ξ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *