Quantcast

Γνώμες

Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων

Κυβέρνηση για όλους τους Έλληνες χρειάζεται να βγάλει η κάλπη της Κυριακής κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το χωνέψουν όλες οι πτέρυγες και οι αποχρώσεις γιατί αρκετά πια με τους διχαστικούς λόγους που σπέρνουν το μίσος.

Όλοι πια έχουν καταλάβει ότι τα μεγάλα λόγια που για δεκαετίες ακούγαμε από τους αρχηγούς των μεγάλων κομμάτων (που είχαν οδηγήσει στα “πράσινα” και “γαλάζια” καφενεία) εξυπηρετούσαν μόνο κομματικές πολιτικές για περιχαράκωση ψηφοφόρων. Τώρα που τα ελληνόπουλα έφυγαν για την ξενιτιά αναζητώντας καλύτερη τύχη μακριά από τη μητέρα πατρίδα, πιστεύουμε ότι οι γονείς τους κατάλαβαν πόσο κακό έκαναν εκείνοι οι λόγοι (όπως και οι πολιτικές που οδήγησαν στη χρεωκοπία). Αυτοί οι γονείς είναι η δική μας η γενιά που πλέον έχει ωριμάσει για τα καλά και έχει ζήσει τόσες ιστορικές στιγμές που γνωρίζει ποιες είναι οι σωστές επιλογές.

Λίγο πριν οδηγηθούμε στην κάλπη έχουμε κατασταλάξει και βλέπουμε ποιοι είναι οι πολιτικοί αρχηγοί που βλέπουν μπροστά και έχουν ορίζοντα στο μέλλον και ποιοι θέλουν να μας σύρουν στο χθες.

Την Κυριακή ο λαός αποφασίζει και με ωριμότητα θα επιλέξει κυβέρνηση για όλους τους Έλληνες.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΞΕΝΟΦΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *