Quantcast

Γνώμες

Η στροφή της κοινωνίας…

Στην ευθεία λοιπόν για τις εθνικές εκλογές η χώρα και οι πολίτες έτοιμοι να εκλέξουν μια νέα κυβέρνηση που θα διαχειριστεί την τύχη της χώρας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Στην έξοδο της χώρας από τα μνημόνια οι πολίτες δείχνουν ξεκάθαρα ότι εμπνέονται από την πολιτική πρόταση της Ν.Δ. για ένα κράτος δίχως αγκυλώσεις, γραφειοκρατία και στεγανά που θα ενθαρρύνει και θα απελευθερώνει τις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας.

Θέλουν δηλαδή οι πολίτες μεγαλύτερη και ταχύτερη ανάπτυξη με θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό και όχι μόνο στον δημόσιο τομέα και αυτό συνιστά μια ποιοτική μεταβολή στον τρόπο που σκέπτεται η νέα γενιά.Η αριστερά και ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατούν να κατανοήσουν γιατί μετά από την χρεωκοπία και τα μνημόνια υπάρχει τάση επιστροφής στα παραδοσιακά αστικά κόμματα. Αδυνατούν να συλλάβουν πως οι νέοι σήμερα δεν εμπνέονται από μια κακοπληρωμένη θέση εργασίας δίχως προοπτική στον αναχρονιστικό δημόσιο τομέα, ούτε από επιδόματα φτώχειας. Επιλέγουν και αποζητούν εργασία με προοπτική και εξέλιξη και αυτό δεν το εξασφαλίζει η εχθρική προς τον ιδιωτικό τομέα πολιτική των αριστερών κομμάτων.

Η πρόταση της Ν.Δ., όσο κι αν την βαπτίζουν νεοφιλελεύθερη και μονεταριστική στην ουσία δεν είναι παρά μια προσπάθεια να αλλάξει το κράτος προς όφελος του πολίτη. Να απαγκιστρωθεί από τις χρόνιες παθογένειες και να προσφέρει καλές και ποιοτικές υπηρεσίες στον πολίτη. Και θα το πετύχει αυτό αν το κράτος περιοριστεί στα ελάχιστα και αναγκαία και μεταφέρει στην ιδιωτική οικονομία λειτουργίες και υπηρεσίες που σήμερα κοστίζουν ακριβά και υστερούν ποιοτικά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *