Quantcast

Γνώμες

Η πλειοδοσία λόγων και υποσχέσεων έχει κουράσει το εκλογικό σώμα

Οι δημότες δεν θέλουν άλλα λόγια, ζητούν από τους υποψηφίους να σταματήσουν τα ΘΑ και να αυτοπεριοριστούν σε όσα θα μπορέσουν να κάνουν πράξη, από τη στιγμή που θα εκλεγούν και θα βρεθούν σε θέση ευθύνης.

Η πλειοδοσία λόγων και υποσχέσεων έχει κουράσει το εκλογικό σώμα, όπως και η ακατάσχετη θεωρητικολογία για όλα τα θέματα και κυρίως για όλα τα προβλήματα της Ζακύνθου τα οποία παραμένουν άλυτα εδώ και τριάντα τουλάχιστον χρόνια!

Παρατηρώντας και μελετώντας τα προεκλογικά προγράμματα των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης βλέπουμε σε επανάληψη υποσχέσεις που έχουν δοθεί αφειδώς και ακατάσχετα. Βλέπουμε και για την ακρίβεια ακούμε σχεδιασμούς που έχουν ξαναγίνει επί χάρτου σε προεκλογικές περιόδους, που όμως έμειναν στα συρτάρια για να ανασυρθούν μια επόμενη εκλογική αναμέτρηση, ξανά και ξανά.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που, τόσες μελέτες οι οποίες εκπονήθηκαν στο παρελθόν για θέματα του τόπου, δεν έχουν αξιοποιηθεί και δεν καταβλήθηκε σοβαρή και υπεύθυνη προσπάθεια για την υλοποίησή τους.

Επειδή λοιπόν πλησιάζουν γοργά οι ημέρες που θα κληθούμε στην κάλπη και καθώς μεσολαβούν οι γιορτές του Πάσχα που θα περιορίσουν το χρόνο παρουσίασης θέσεων και προτάσεων από τους υποψηφίους, το διάστημα που απομένει ας είναι παραγωγικό, με λιγότερα ψέματα και υπερβολές.

Α.Ξ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *