Quantcast

Γνώμες

Η αναζήτηση στέγης για φοιτητές

Το σαφάρι για την αναζήτηση στέγης ξεκινά για πολλούς από τους εν δυνάμει φοιτητές που θα σπουδάσουν στην Σχολή Περιβάλλοντος του Ιονίου Πανεπιστημίου και ήδη έχουν ξεκινήσει τα τηλέφωνα και η αναζήτηση μέσω διαδικτύου για σπίτια κυρίως στην Πόλη ή σε κοντινή με την Παναγούλα απόσταση καθώς είναι γνωστό πως στη Ζάκυνθο χωρίς αυτοκίνητα έχεις ελάχιστες δυνατότητες μετακίνησης κυρίως τον χειμώνα.

Παρακάτω παραθέτουμε την ανάρτηση γονέα σε σελίδα με αγγελίες που αναφέρει:

Είμαι κι εγώ από τους τυχερούς που το παιδί του πέρασε σε ΑΕΙ , στη Σχολή Περιβάλλοντος στην πανέμορφη Ζάκυνθο. Ψάχνω λοιπόν γκαρσονιέρα για ΟΛΟ το χρόνο γύρω στα 250 € και βρέθηκα προ εκπλήξεως… κατάλαβα μετά από ατελείωτες ώρες αναζήτησης ότι δεν θα βρω και δεν θα απαντήσει κανείς… όπως άλλωστε σε δεκάδες παρόμοιες αγγελίες που είδα.

Βρίσκω παντού από 300€ και άνω και τα περισσότερα με χρονικό ορίζοντα 1/10 έως 30/6!!!!!!!!!! δηλαδή οι εξεταστικές που τελειώνουν 5/7 και αρχίζουν 5/9 ΤΙ ΘΑ ΚΑ-ΝΟΥΜΕ??? Το δε υπόλοιπο καλοκαιριού ξενοικιάζουμε ,πακετάρουμε και γυρίζουμε τον Οκτώβριο; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω…

Υπάρχει κάποιος να μου απαντήσει αφού η Ζάκυνθος δεν θέλει φοιτητές ΓΙΑΤΙ έχει ένα τόσο αξιόλογο Πανεπιστήμιο???

Υ.Γ.

Αν πρόσβαλα κάποιους ζητώ συγγνώμη…»

Οι απαντήσεις στην ανάρτηση του ήταν κάτι παραπάνω από συγκαταβατικές με πολλούς ντόπιους να αναφέρουν πως το πρόβλημα είναι το ίδιο και για όσους Ζακυνθινούς δεν έχουν δικό τους σπίτι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *