Quantcast

Γνώμες

Είμαστε έτοιμοι για την υποδοχή τουριστών;

Μια συνάντηση των αρμοδίων αρχών και φορέων τώρα που η τουριστική περίοδος ξεκίνησε επιβάλλεται να πραγματοποιηθεί και η προεκλογική περίοδος δεν πρέπει να είναι ανασταλτικός παράγοντας στη σωστή προετοιμασία του νησιού για την υποδοχή των επισκεπτών του.

Όσο απλό κι αν φαίνεται να συμμετέχουν οι υπεύθυνοι σε μία σύσκεψη, τόσο σύνθετο είναι να συντονιστούν και να φέρουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα, δηλαδή μία προετοιμασία που θα μας κάνει περήφανους για το νησί μας κι όχι να ντρεπόμαστε για τις πάσης φύσεως βρομιές που υπάρχουν διάσπαρτες παντού.

Βεβαίως, θα πει κάποιος πως υπάρχουν ευθύνες στη συμπεριφορά των πολιτών, γιατί κανένας δεν είναι άμοιρος ευθυνών για όσα βλέπουμε γύρω μας. Η ατομική ευθύνη είναι κάτι διαφορετικό από την πολιτική και διοικητική ευθύνη, αλλά σε κάθε περίπτωση ο καθένας από το πόστο του πρέπει να κάνει αυτά που είναι αρμοδιότητά του.

Εκτός από τους επισκέπτες της τουριστικής περιόδου έχουμε και τους επισκέπτες του Πάσχα που κάθε χρόνο δείχνουν προτίμηση στα έθιμά μας και έρχονται εδώ.

Όλους αυτούς δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε και μια κοινή προετοιμασία δεν βλάπτει!

Α.Ξ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *