Quantcast

Γνώμες

Διαμαρτυρία για πολιτική… διακρίσεων στην ακτή του Λαγανά

Η οικογένεια των επιχειρηματιών του Λαγανά που μετά από καταγγελία για εργασίες στον παλιό αιγιαλό, αναγκάστηκε να σταματήσει τις κατασκευές και τώρα καλείται να αποκαταστήσει το χώρο, έθεσε ένα σοβαρό ερώτημα που πρέπει να δουν οι αρχές.

Το ερώτημα αφορά τις παρανομίες που υπάρχουν στην υπόλοιπη περιοχή και επί του παλαιού αιγιαλού, όπου επίσης έχουν γίνει κατασκευές.

Τίθεται λοιπόν ζήτημα για όλους τους υπόλοιπους που πρέπει να πειθαρχήσουν στη νομοθεσία και να μαζέψουν ότι «έχουν απλώσει» προς την … αμμουδιά.

Εμείς γνωστοποιούμε τη διαμαρτυρία της οικογένειας γιατί αν κάθε φορά οι υπηρεσίες έκαναν τη δουλειά τους, δεν θα είχαμε καταντήσει έτσι…

Τώρα αναφορικά με τη στάση του Λιμεναρχείου, δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε τον αριστοτεχνικό τρόπο με τον οποίο αποφεύγει να πράξει τα δέοντα και αναρωτιόμαστε αν τελικά υπάρχει λόγος να εκπροσωπείται στο Θαλάσσιο Πάρκο.

Τέλος και για να μην υπάρχει καμία διάκριση μεταξύ των δημοτών και μεταξύ των επιχειρηματιών, πρέπει να αναφέρουμε πως η Δημοτική Αρχή και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος επεσήμανε πως το φετινό καλοκαίρι θα επιβληθεί τάξη και κανένας δεν θα πρέπει να επαναλάβει αυτά που έγιναν το προηγούμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται πως είχαμε συμβάν αμμοληψίας πάνω στην ακτή του Λαγανά για την οποία οι αρχές έκαναν ότι δεν βλέπουν.

Α.Ξ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *