Ζάκυνθος

Όλο το βάρος της αστυνόμευσης στο Λαγανά

Στην τουριστική περιοχή του Λαγανά έχει ρίξει το βάρος της αστυνόμευσης η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου με σκοπό να περιορίσει και να πατάξει φαινόμενα παραβατικότητας τα οποία  είναι έντονα, συνεχιζόμενα και ταλαιπωρούν όλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του –Ε-, τις τελευταίες εβδομάδες που έχουμε αύξηση της κίνησης και μεγάλο αριθμό τουριστών στην περιοχή, οι άνδρες του Α.Τ. Λαγανά μαζί με την βοήθεια των ειδικών σωματών από τη Διεύθυνση κάνουν συνεχείς περιπολίες νύχτα και μέρα  με πολύ καλά μέχρι τώρα αποτελέσματα. Κάθε βράδυ υπάρχουν συλλήψεις που γίνονται μετά από ελέγχους σε καταστήματα αλλά και από συμβάντα που λαμβάνουν χώρα στον κεντρικό δρόμο και στην παραλία.

Συλλήψεις για κλοπές, άγρα πελατών, ηχορύπανση, υγειονομικές παραβάσεις και ακολασίες είναι μερικά από αυτά που τελευταία απασχόλησαν την Αστυνομική Διεύθυνση.

Τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα για τις τρεις τελευταίες ημέρες αφορούν τις ακόλουθες συλλήψεις:

26χρονος υπεύθυνος λειτουργίας καφετέριας-μπαρ για ηχορύπανση στον Λαγανά

31χρονος υπήκοος Αλβανίας υπεύθυνος λειτουργίας καφετέριας-μπαρ για ηχορύπανση και στέρηση αδείας μουσικής στον Λαγανά

38χρονος υπεύθυνος λειτουργίας καφετέριας-μπαρ για διάφορες υγειονομικές παραβάσεις στον Λαγανά

42χρονος ιδιοκτήτης και 47χρονος υπάλληλος (υπήκοος Αλβανίας) για άγρα πελατών σε εστιατόριο-ψητοπωλείο στην πόλη

33χρονος ιδιοκτήτης εστιατορίου-ψητοπωλείου για στέρηση αδείας λειτουργίας στην πόλη

38χρονη υπήκοος Κίνας για παράνομη παροχή υπηρεσιών φυσιοθεραπείας σε λουόμενους και στέρηση βιβλιαρίου υγείας στον Λαγανά

 

Εκτός από αυτά έχουμε συλλήψεις ατόμων που κατηγορούνται για ακολασίες αλλά και για κλοπές και ανάλογα με το τι έχει συμβεί σε κάθε περιστατικό ακολουθούνται τα νόμιμα.

Στελέχη της Αστυνομίας μιλώντας στον –Ε- ανέφεραν ότι δίνουν βαρύτητα στην περιοχή του Λαγανά γιατί εκεί υπάρχουν τα προβλήματα και εκεί πρέπει να παταχθεί η παραβατικότητα. Θεωρούν δε ότι τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των ελέγχων είναι πολύ καλά και μελλοντικά τα πράγματα θα περιοριστούν. Στους άμεσους στόχους είναι και η νόμιμη λειτουργία των τετράτροχων οχημάτων, γνωστές ως γουρούνες, που ευθύνονται για πολλά τροχαία.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *