Ζάκυνθος

Όλοι μαζί για το καλό του τόπου το σύνθημα του νέου Δημάρχου

Χθες το πρωί στην κατάμεστη αίθουσα του άνω ορόφου του Δημαρχείου έγινε η τελετή παράδοσης – παραλαβής από τον απερχόμενο στο νέο Δήμαρχο και η συμμετοχή εκλεγμένων και κοινού ήταν τόσο μεγάλη που έκλεισαν ακόμα και οι σκάλες.
Στην ομιλία του ο νέος Δήμαρχος Παύλος Κολοκοτσάς υποσχέθηκε αναβάθμιση του τόπου και ζήτησε να βαδίσουμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου.
Ο απερχόμενος Δήμαρχος Στέλιος Μποζίκης ευχήθιηκε η νέα δημοτική θητεία να είναι καλύτερη από τη δική του και κατέγραψε τους τομείς στους οποίους θεώρησε ότι έκανε έργο.
Ακολούθησε υπογραφή των νέων αιρετών για τη νέα θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Π. Κολοκοτσάς
Ειδική αναφορά έκανε ο νέος Δήμαρχος στα θέματα του τουρισμού και της ανάπτυξης και με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη της Υπουργού τουρισμού η οποία θα βρίσκεται εδώ για το συνέδριο που είναι αφιερωμένο στον Ανδρέα Βεζάλ, εκτίμησε ότι η Ζάκυνθος μπορεί να γίνει ο πρώτος τουριστικός προορισμός της Ελλάδας.
«Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της διοίκησης του Δήμου, ενός Δήμου ιστορικού σε ένα νησί του πολιτισμού. Θα συνεχίσουμε το έργο που παραλαμβάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις και όλοι μαζί γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να μεγαλουργήσουμε για το νησί μας που το αγαπάμε. Οι Ζακυνθινοί περιμένουν από μας έργα που θα αναβαθμίσουν τον τόπο σε όλους τους τομείς» είπε ο κ. Κολοκοτσάς και ακολούθως μίλησε ο πρώην Δήμαρχος.
 
Ο Σ. Μποζίκης
Με αναφορά στην οικονομική κρίση και την έλλειψη πιστώσεων στο Δήμο μίλησε ο απερχόμενος Δήμαρχος Στέλιος Μποζίκης ο οποίος είπε ότι τα 7,5 εκατομμύρια της ΣΑΤΑ που έστελνε παλιά η κυβέρνηση τώρα έγιναν 750 χιλιάδες ευρώ.
«Σήμερα ανοίγει μία νέα σελίδα στην αυτοδιοίκηση στη Ζάκυνθο. Εύχομαι και ελπίζω η νέα 5ετία να είναι καλύτερη από αυτή που πέρασε. Τα στελέχη που θα αναλάβουν μαζί με το Δήμαρχο την τύχη του Δήμου εύχομαι να τα καταφέρουν καλύτερα απ’ ότι εμείς. Σαν μείζονα αντιπολίτευση θα είμαστε μπροστά στον αγώνα για κάθε τι καλό, ασκώντας την κριτική μας εκεί που οι ενέργειες δεν θα είναι για το όφελος του τόπου μας» ανέφερε ο κ. Μποζίκης.

Αγγελική Ξενόφου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *