Ζάκυνθος

Ωρα να παρέμβει στο θέμα του Δημοτικού Θεάτρου ο Περιφερειάρχης!

Είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα που έχει προκύψει με τα χαμένα έγγραφα του φακέλου της εργολαβίας για το δημοτικό Θέατρο, όπως αποκάλυψε με επίσημη ανακοίνωση ο Δήμος Ζακύνθου  και το θέμα οφείλει πλέον να το χειριστεί, με την δέουσα πολιτική ευαισθησία, ο Γραμματέας της Περιφέρειας Ιόνιων νησιών, ο κ.  Θόδωρος Γαλιατσάτος.

Θα πρέπει να γίνει γνωστό ότι το έργ ανήκει μεν στην δικαιοδοσία του Δήμου Ζακύνθου αλλά το επιβλέπει η Διαχειριστική αρχή Ιόνιων νησιών.
 
Οι δηλώσεις του Δημάρχου Π. Κολοκοτσά μετά το ταξίδι στην Κέρκυρα και τις συνατήσεις που είχε με τους υπηρεσιακούς παράγοντες για το θέμα αυτό, δεν μας πείθουν πως βρήκε ευήκοα ώτα στην διαχειριστική αρχή της Κέρκυρας, η οποία αποτελεί τον θεματοφύλακα της σωστής εκτέλεσης κάθε δημοσίου έργου από την πλευρά της περιφέρειας.

Ως εκ τούτου θα πρέπει να αρχίσει μια διεξοδική έρευνα, όχι μόνο γι αυτούς που είχαν την ευθύνη για την διαφύλαξη των στοιχεών του φακέλου αλλά και για την σκοπιμότητα ορισμένων ενεργειών τους από την εποχή της ανάθεσης του έργου, έως τις μέρες μας.

Στο μεταξύ αυτό που ανησυχεί την κοινή γνώμη είναι ότι από τους κατά καιρούς εμπλεκόμενους στο έργο αυτό υπάρχει απόλυτη σιγή ωσάν να μην υπήρχαν πολιτικοί και διοικητικοί υπεύθυνοι που έλαβαν αποφάσεις και υπέγραφαν έγγραφα για την ροή της χρηματοδότησης της παραπάνω εργολαβίας.

Κε Γαλιατσάτε πράξατε τα δέοντα!

Φ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *