Ζάκυνθος

Χρ. Πάστρας: “Αναγνωρίζω την ευθύνη που αναλαμβάνω στην ΚΕΔΗΖ αλλά καμία σύμπραξη με την πλειοψηφία”

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Ζάκυνθος με Φιλότιμο Χρ. Πάστρας στον -Ε-

Για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της ΚΕΔΗΖ μίλησε ο επικεφαλής του Συνδυασμού Ζάκυνθος με Φιλότιμο Χρήστος Πάστρας, απαντώντας παράλληλα και στα σενάρια που κάνουν λόγο για συμπόρευση με τη δημοτική αρχή και το Δήμαρχο Νικήτα Αρετάκη.

Ο κ. Πάστρας ξεκαθάρισε πως παραμένει πιστός στο ρόλο του στο Δημοτικό Συμβούλιο, στηρίζοντας τις προτάσεις με τις οποίες συμφωνεί και καταψηφίζοντας αυτές που τον βρίσκουν αντίθετο, ενώ ευχαριστώντας δημόσια το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, σημείωσε πως στόχος του είναι η καλύτερη δυνατή λειτουργία της ΚΕΔΗΖ, το έργο της οποίας είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους συμπολίτες μας. Μάλιστα έκανε γνωστό πως πολύ σύντομα στα προγράμματα της ΚΕΔΗΖ θα ενταχθεί ακόμη ένα που θα αφορά την παροχή φροντίδας κατ΄ οίκον σε συνταξιούχους ηλικιωμένους που δεν μπορούν εύκολα να αυτοεξυπηρετηθούν.

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει αν η επιλογή του από το Δήμαρχο για αυτή τη θέση δρομολογεί και μια συνεργασία και συμπόρευση, απάντησε πως έχει αποδείξει την στάση του μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ωστόσο πιστεύει πως μόνο μέσα από την συνεργασία μπορούν να λυθούν τα προβλήματα.

Περισσότερα στον ΕΡΜΗ της Τετάρτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *