Ζάκυνθος

Χρηματοδότηση υπόσχεται το Υπουργείο Εσωτερικών

Κανονικά συνεχίζονται οι εργασίες στο πλαίσιο του έργου  για την βιοκλιματική αναβάθμιση της πλατείας Σολωμού και ήδη οι εκσκαφές έχουν γίνει σε όλη την επιφάνεια της πλατείας.

Από την πλευρά της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα του Δημάρχου Παύλου Κολοκοτσά παραμένει η δέσμευση ότι το έργο θα συνεχιστεί με τον ανάδοχο να παραμένει και στόχο να παραδοθεί πριν τις εκδηλώσεις για το Μεγάλη Παρασκευή.

Μιλώντας πρόσφατα στον –Ε- ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις δύο εναλλακτικές προτάσεις που πρότεινε στο αρμόδιο Υπουργείο, είτε για έκτακτη χρηματοδότηση της τάξης των 500.000 Ευρώ προς το Δήμο για να συνεχίσει το έργο με δικούς του πόρους, είτε για την επανένταξη του.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο, ενημερώθηκε τηλεφωνικά για την επανένταξη του έργου και για την καταβολή της χρηματοδότησης μέσα στο μήνα Δεκέμβρη.

«Το έργο συνεχίζεται και βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με την ΚΕΔΕ και το Υπουργείο Ανάπτυξης, ενώ δώσαμε την δώσαμε την δέσμευση προς τον ανάδοχο να συνεχίσει τις εργασίες αφού σύντομα θα πληρωθεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *