Ζάκυνθος

Χαμηλές τιμές και προσφορές στα Ζακυνθινά καταλύματα

Οι χαμηλές τιμές και οι προσφορές που παρέχουν τα ξενοδοχεία και οι υπόλοιπες τουριστικές επιχειρήσεις στους τουρίστες αυτή την περίοδο, έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην αύξηση των κρατήσεων και το γεγονός αυτό επεσήμανε μιλώντας στον  –Ε- η εκπρόσωπος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ζακύνθου Βίκυ  Βίτσου.

Η κ. Βίτσου εξέφρασε την αισιοδοξία της για την νέα τουριστική σεζόν, υποστηρίζοντας πως υπάρχει αυξημένη ζήτηση των κρατήσεων και έκανε γνωστό πως οι εκπτώσεις που δίνονται αγγίζουν το 20% σε σχέση με πέρυσι.

«Οι κρατήσεις πάνε πολύ καλύτερα σε σχέση με πέρυσι και αυτό το βλέπουμε και μεμονωμένα και από το σύνολο των συναδέλφων. Αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε πολύ καλύτερα σε σχέση με πέρυσι» σχολίασε συμπληρώνοντας όμως πως αυτή η βελτιωμένη εικόνα, οφείλεται στις πολύ χαμηλές τιμές που παρέχουμε στους πελάτες μας.

«Δώσαμε φοβερές μειώσεις τιμών και προσφορές! Δεν είναι τυχαίο πως αυτός ο κόσμος αποφασίζει να έρθει στη Ζάκυνθο και ούτε ξύπνησαν ένα πρωί και προτίμησαν το νησί μας. Οι εισπράξεις μας δε θα είναι υψηλότερες, γιατί χαμηλώσαμε τις τιμές» σχολίασε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ζακύνθου και συμπλήρωσε πως στις μειωμένες από πέρυσι τιμές, επιβάλλεται μια επιπλέον μείωση της τάξης του 20%.

«Δίνουμε μια  επιπλέον έκπτωση της τάξης του 20 με 25% σε όσους κλείσουν τις διακοπές τους μέχρι τον Μάρτη ή τον Απρίλη, ενώ δίνουμε και κάποιες ημέρες δωρεάν σε κάθε δεκαήμερο ‘η δεκαπενθήμερο διακοπών. Για αυτό έρχονται!» σχολίασε.

Μ.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *