Μπορεί η «μάχη» κόντρα στον πρωτοπόρο Προμηθέα να χάθηκε για την ομάδα του νησιού μας και μάλιστα με έναν πολύ άσχημο τρόπο λόγω των καθοριστικών διαιτητικών λαθών, όμως ο «πόλεμος» για την παραμονή στην κατηγορία συνεχίζεται αφού ο στόχος παραμένει εφικτός.
Η ήττα της Καλαμάτας απ’ τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, κράτησε «ζωντανούς» τους Ερυθρόλευκους, που θα μπορούσαν την Κυριακή να φτάσουν στη νίκη και να σώσουν σε μεγάλο βαθμό την παρτίδα. Πλέον καιρός για αναθέματα δεν υπάρχει, αφού ο χρόνος κυλάει και ο επόμενος αντίπαλος (Κορωπί) περιμένει. Το ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την Ένωση που θα προσπαθήσει να κλέψει τη νίκη μέσα στο «άντρο» των Αθηναίων, μπας και πάρει από εκεί δύο ανέλπιστους βαθμούς. Πάντως το ματς αυτό δεν είναι μέσα σε αυτά που υπολογίζουν άμεσα οι Ερυθρόλευκοι, καθώς υπάρχουν πολύ πιο βατά παιχνίδια στην συνέχεια, με τα περισσότερα να γίνονται στην Παναγούλα.
Στην αντίπερα όχθη η Καλαμάτα, θα πάει στο 2ο λύκειο Αμαρουσίου για να αντιμετωπίσει την τοπική Νίκη, που στην έδρα της είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και δυνατή. Υπόψη ότι οι δύο ομάδες θα πρέπει να παίξουν μεταξύ τους στη Ζάκυνθο, λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος ενώ η Ένωση έχει κάνει και το αγωνιστικό της ρεπό.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στον ΕΡΜΗ που κυκλοφορεί