Ζάκυνθος

Φεύγει από τη μαρίνα η Λαϊκή Αγορά

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Λιμενικής Επιτροπής από τον Πρόεδρο Τιμόθεο Ζώντο έγινε αναφορά στο ζήτημα της λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς με αφορμή δημοσιεύματα που είδαν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας και καταγγελίες από την πλευρά των παραγωγών πως βρίσκονται υπό διωγμόν από το χώρο όπου σήμερα φιλοξενούνται.

Ο κ. Ζώντος θέλησε να διευκρινίσει πως κανείς δεν διώχνει τους παραγωγούς από το χώρο που σήμερα λειτουργούν τους πάγκους τους αλλά ο ίδιος ανέλαβε την πρωτοβουλία να τους ενημερώσει για την ανάγκη να βρουν ένα νέο χώρο, πριν αναλάβει την περιοχή το ΤΑΙΠΕΔ και μελλοντικά κάποιος ιδιώτης.

«Εμείς δε διώχνουμε κανέναν. Θα πρέπει οι παραγωγοί να γνωρίζουν πως ο χώρος θα δοθεί σε ιδιώτη και ο επενδυτής προφανώς θα θέλει να τον αξιοποιήσει διαφορετικά» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Ζώντος, κάνοντας γνωστό πως προέτρεψε τους παραγωγούς να έρθουν σε επαφή με το Δήμο για να ξεκινήσει η αναζήτηση νέου χώρου.

Αυτό πάντως που επισημάνθηκε είναι πως ο χώρος της μαρίνας διατέθηκε σαν μια λύση ανάγκης όταν σταμάτησε η λειτουργία της Λαϊκής μέσα στην Πόλη. Ο εκπρόσωπος των ναυτικών πρακτόρων Δ. Μαρίνος πάντως, θύμισε πως δεν είχε προηγηθεί απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής και σχολίασε πως οι παραγωγοί ήταν «αποδιοπομπαίοι τράγοι» που τους μετέφεραν σε ένα χώρο βρώμικο και με πολλά προβλήματα, που αποκαταστάθηκαν στη συνέχεια.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *