Κοινωνία

Υπερεντατικές εργασίες στο εσωτερικό του Δημοτικού Θεάτρου!

Με υπερεντατικούς ρυθμούς πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες οι εργασίες στον εσωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου από τον ανάδοχο για να προλάβει τις προθεσμίες και να παραδώσει το έργο στην ημερομηνία που ανακοινώθηκε από την αρχή δηλαδή το τέλος του Απρίλη.

Οι εργασίες στο εσωτερικό του Δημοτικού Θεάτρου αφορούν την τοποθέτηση και λειτουργία του εξοπλισμού και όπως δείχνει η φωτογραφία που παρουσιάζει ο – Ε- υπ άρχει οργασμός κινητικότητας και δραστηριοτήτων για να μην χαθεί ούτε ένα λεπτό. Άλλωστε αυτή την υπόσχεση έδωσε η ανάδοχος εταιρεία «Φ. ΝΑΚΑΣ» στη δημοτική αρχή, όταν υπέγραψε τη σύμβαση.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε με 588.710 χιλ. ευρώ από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων


Το έργο δημοπρατήθηκε με το ποσό των 588.710 χιλιάδων ευρώ και οι πιστώσεις προέρχονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Την υπόσχεση για παράδοση του έργου τα τέλη Απριλίου είχε δώσει και ο εκπρόσωπος της εταιρείας στις αρχές αυτού του μήνα όταν μέσα στο Θέατρο είχαμε σε εξέλιξη τις εργασίες.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στη σκηνή του θεάτρου και τα καθίσματα θα τοποθετηθεί ειδική κουρτίνα που σε περίπτωση πυρκαγιάς λειτουργεί αποτρεπτικά, ενώ για τα καθίσματα αναμένεται να έλθουν εντός της Μ. Εβδομάδας και να τοποθετηθούν άμεσα.

Η συγκεκριμένη διακήρυξη του εξοπλισμού δημοσιοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο και όπως εκτιμούν στελέχη της δημοτικής αρχής, ο εν λόγω ανάδοχος δείχνει ότι θα είναι εντάξει στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι το έργο του Δημοτικού Θεάτρου καθυστέρησε τόσο που υπήρχε η αγωνία ότι μπορεί να απενταχθεί από τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις.

Εκτός από τον εξοπλισμό που τοποθετείται από την ανάδοχο εταιρεία ΝΑΚΑΣ, τώρα εκκρεμεί μία ακόμα προμήθεια που είναι το αναβατόριο των μουσικών οργάνων. Σε αυτή τη δεύτερη περίπτωση που ανέλαβε να φέρει σε πέρας η πρώτη ανάδοχος που έκανε και το κτίριο, δεν είναι γνωστό πότε θα τελειώσει και εδώ πρέπει να ασχοληθεί προσωπικά ο Δήμαρχος για να μην έχουμε άλλες καθυστερήσεις.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *