Κοινωνία

Υπέρογκα τα χρέη της ΔΕΥΑΖ που θα παραλάβει η νέα Διοίκηση!

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Οι νεοεκλεγμένοι στο Δήμο ενημερώνονται για όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τη ΔΕΥΑΖ και σε μια από τις πρόσφατες συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου έγινε συζήτηση για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τα λύματα που πέφτουν ανεξέλεγκτα, με τη διάθεση της λυματολάσπης και με οικονομικές διεκδικήσεις των εργαζομένων που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Η επίμαχη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου έγινε το μεσημέρι της 7ης Αυγούστου στα γραφεία της ΔΕΥΑΖ στο ΞΕΝΙΑ και εκεί παρευρέθηκαν στελέχη της νέας δημοτικής πλειοψηφίας.

Στην αρχή έγινε συζήτηση για να μπει ωράριο στους ιδιώτες με τα βυτία που αδειάζουν στο βιολογικό ώστε να ρυθμίζονται τα φορτία που το καλοκαίρι είναι αυξημένα. Αποφασίστηκε λοιπόν να υπάρχει είσοδος για τις καθημερινές από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ.

Ακολούθως τέθηκε το θέμα των ανεξέλεγκτης ρίψης λυμάτων και καταγγέλθηκε πως υπάρχουν περιστατικά που κάποιοι με βυτία άδειαζαν τα λύματα στα φρεάτια. Μάλιστα αναφέρθηκε και συγκεκριμένο συμβάν που κάποιος πήγε και άδειασε λύματα στο φρεάτιο του νοσοκομείου.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΞΕΝΟΦΟΥ

*Περισσότερα στο φύλλο του ΕΡΜΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *