Ζάκυνθος

Υπάρχει άριστη συνεργασία με τον Βουλευτή και περιμένω χρηματοδότηση για το έργο της πλατείας Σολωμού

Την ικανοποίησή του για τον τρόπο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών στη Ζάκυνθο εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Παύλος Κολοκοτσάς, ο οποίος συνεχάρη δημόσια τον Βουλευτή Σταύρο Κοντονή για την επανεκλογή του και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα συνεχίσουν να έχουν μια άριστη συνεργασία για το καλό της Ζακύνθου.
Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος έκανε γνωστό πως με φροντίδα των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Ζακυνθίων, παραχωρήθηκε ένα δωρεάν γεύμα στο κοινωνικό εστιατόριο σε όλους όσοι ενεπλάκησαν στις εκλογές (δικαστικοί αντιπρόσωποι κτλ), ενώ απάντησε στα σενάρια που αναπτύχθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα και έκαναν λόγο για υπόγειες  διαδρομές μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας με αντικείμενο την ανταλλαγή ψήφων στις τοπικές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑ

«Οι εκλογές αποτελούν γιορτή της δημοκρατίας και εφαλτήριο για μια νέα διακυβέρνηση, με βάση την ετυμηγορία της κοινής γνώμης.
Θέλω να συγχαρώ τον Ζακυνθινό λαό, ο οποίος προσήλθε στις κάλπες επιβεβαιώνοντας την πίστη του στις δημοκρατικές αξίες, αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν στην ομαλή διενέργεια των εκλογών, από τους δικαστικούς υπαλλήλους και τα σώματα ασφαλείας μέχρι τους εκπροσώπους του Τύπου, οι οποίοι έδωσαν τη δική τους παράλληλη μάχη τόσο για την εύρυθμη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας όσο και για την πρωτιά στην ενημέρωση.
Ιδιαίτερα, θέλω να ευχαριστήσω τους δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου Ζακύνθου, γιατί εργάστηκαν υπερωριακά, με ζήλο και επαγγελματισμό και για μια ακόμη φορά κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, κάνοντάς με υπερήφανο.
Θέλω επίσης, να συγχαρώ την πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών κ. Μαρία Μουζάκη και τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Νίκο Πέττα, στις εγκαταστάσεις των οποίων, για πρώτη φορά, παρασκευάστηκαν γεύματα για τους εμπλεκόμενους στην εκλογική διαδικασία, όλων των εκλογικών τμημάτων.
Τέλος, θέλω να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους των κομμάτων και τους κομματικούς μηχανισμούς, οι οποίοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και απέδειξαν με τη συμμετοχή τους και τα δημοκρατικά ιδεώδη που τους διακρίνουν, ότι η αξία ενός αγώνα, η «Ιθάκη», έχει μεγαλύτερη σημασία, από τον αγώνα τον ίδιο και το αποτέλεσμα.
Θερμά συγχαρητήρια τέλος, στον Σταύρο Κοντονή, ο οποίος συσπείρωσε τους Ζακυνθινούς ψηφοφόρους και πέτυχε την επανεκλογή του. Εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο, που ήδη έχει αναλάβει. Είμαι βέβαιος, γνωρίζοντας το ήθος και την αγάπη που τρέφει για τη Ζάκυνθο, πως μαζί με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρο Γαλιατσάτο και τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου κ. Λευτέρη Νιοτόπουλο, θα έχουμε άριστη συνεργασία και πως όλοι μαζί θα εργαστούμε για την ανάπτυξη και την πρόοδο του νησιού μας σε όλους τους τομείς» αναφέρει η ανακοίνωση του Δημάρχου, ενώ σχολιάζοντας στον -Ε- το εκλογικό αποτέλεσμα ανέφερε πως ο ελληνικός λαός ψήφισε με κριτήριο την επιθυμία του για αλλαγή.
«Υπάρχει η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Οι προηγούμενοι είχαν δοκιμαστεί και δεν είχαν ικανοποιήσει τους Έλληνες αλλά και τους ζακυνθινούς ειδικά, παρά το γεγονός ότι το νησί μας βρίσκεται σε καλύτερη θέση σε σχέση με τα μεγάλα αστικά κέντρα. Όλοι έδωσαν τον αγώνα τους όμως! Ο λαός ήθελε να δώσει αυτοδυναμία στο ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός του κόμματος, μας δίνει την πεποίθηση πως δε θα συμβεί κάτι κακό στη Χώρα. Αυτό που περιμένω εγώ σαν Δήμαρχος, που δεν είχα υποστείλει τη σημασία των διεκδικήσεων, είναι χρηματοδοτηθεί το έργο της πλατείας Σολωμού με το ποσό των 500.000 Ευρώ» σχολίασε ο Δήμαρχος.

Της Μαριλένας Παπαδάτου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *