Μια τραγωδία βιώνει από χθες το μεσημέρι η οικογένεια του γιατρού Στέφανου Βίτσου ο οποίος έχασε τη ζωή του στο κτήμα του στο Βασιλικό, στην διάρκεια της ενασχόλησής του με την καλλιέργεια της γης.
Όλα συνέβησαν στο κτήμα του Στέφανου στο Βασιλικό όπου χθες το μεσημέρι ο συνταξιούχος πρώην γιατρός του ΙΚΑ πήγε για να καλλιεργήσει ένα τμήμα της γης με τη χρήση ενό σκαπτικού μηχανήματος που έθεσε ο ίδιος σε λειτουργία. Σε κάποια από τις κινήσεις που έκανε, το μηχάνημα κινήθηκε με την όπισθεν και τον τραυμάτισε σοβαρά στα πόδια. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να πλακώθηκε από το μηχάνημα και να υπέστη πολύ σοβαρά τραύματα στις κεντρικές αρτηρίες των ποδιών του. Το δυσάρεστο ήταν πως δεν βρισκόταν κάποιος εκεί κοντά του να τον βοηθήσει με αποτέλεσμα ο θάνατος του να προέλθει λίγη ώρα αργότερα από ακατάσχετη αιμορραγία.
Αργότερα τον βρήκαν οι οικείοι του, αλλά ήταν πλέον αργά.
Ο ηλικίας 70 ετών Στέφανος Βίτσος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο Στέφανος Βίτσος ήταν γιατρός παθολόγος και υπηρέτησε για πολλά χρόνια στο ΙΚΑ Ζακύνθου. Ήταν αγαπητός και σεβαστός στην τοπική κοινωνία.
Για πολλά χρόνια διετέλεσε πρόεδρος της οργάνωσης της Ν.Δ. στη Ζάκυνθο
Ο -Ε- εκφράζει στους οικείους του, ειλικρινή συλληπητήρια.