Ελλάδα

Τρίτο μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς» στους συλληφθέντες τις ληστείας

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τον Νικόλαο Ρωμανό, καθώς όπως ανακοινώθηκε, τα αποτυπώματα ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που βρέθηκαν σε δύο «γιάφκες» της οργάνωσης.

Ειδικότερα πρόκειται για το διαμέρισμα στην Καλλιθέα Αττικής, αλλά και σε αυτό στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετα – γιάφκες η τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και είχαν ενοικιαστεί με πλαστά στοιχεία ταυτότητας.

 

 

 

 

 

Στο μεταξύ, στη ΓΑΔΑ θα διανυκτερεύσουν οι δύο κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Τα εντάλματα σε βάρος των Ιωάννη Μιχαηλίδη, 25 χρόνων και Δημήτρη Πολίτη, 22 χρόνων, που εκτελέστηκαν από τον εισαγγελέα Εφετών, αφορούσαν παραπεμπτικά βουλεύματα για την υπόθεση της αποστολής παγιδευμένων με εκρηκτικά δεμάτων σε πρεσβείες και οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, την ευθύνη των οποίων είχε αναλάβει η τρομοκρατική οργάνωση, αλλά και για ευρήματα που είχε εντοπίσει η αστυνομία σε σπίτια που φέρεται να χρησιμοποιούσε η οργάνωση στην Καλλιθέα Αττικής και στον Βόλο.

 

[div style=”text-align:center”][media url=”http://www.youtube.com/watch?v=X5kt_10E5YM&feature=youtu.be” width=”600″ height=”400″][/div]

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *