Ζάκυνθος

Το ”Corinthia” το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς!

Το κρουαζιερόπλοιο Corinthia που έδεσε στο λιμάνι της Ζακύνθου το πρωί της περασμένης Παρασκευής ήταν το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της φετινής χρονιάς, μια χρονιάς που δυστυχώς χαρακτηρίζεται για ακόμη μια φορά από πολύ μικρό αριθμό προγραμματισμένων αφίξεων και αποκαρδιωτικές συγκρίσεις με την Κεφαλονιά και την Κέρκυρα σε ότι αφορά τον αριθμό των πολυτελών πλοίων που θα δεχτούν στα λιμάνια τους.

Το κρουαζιερόπλοιο με σημαία Μάλτας, λόγω του μικρού του μεγέθους, μπόρεσε να δέσει στο μώλο του Αγίου Νικολάου στο λιμάνι της Ζακύνθου, περιοχή που από νωρίς το πρωί είχε αποκλειστεί από το Λιμεναρχείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

Το Corinthia φιλοξενούσε περίπου 90 επιβάτες, κυρίως αμερικανικής υπηκοότητας ενώ το πλήρωμα αριθμούσε 68 άτομα. Προηγούμενος σταθμός της κρουαζιέρας ήταν οι Συρακούσες και επόμενος η Ιτέα, για το λιμάνι της οποίας αναχώρησε το πλοίο στις 11 το βράδυ της Παρασκευής.

Ο συννεφιασμένος καιρός που επικρατούσε στο νησί μας την περασμένη Παρασκευή δεν αποθάρρυνε τους επιβάτες του πλοίου από μια βόλτα στην Πόλη και επισκέψεις στα τοπικά καταστήματα. Υπενθυμίζεται πως για τη φετινή χρονιά έχουν προγραμματιστεί άλλες 15 αφίξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *