Ζάκυνθος

Το ψηφοδέλτιο της Ζακύνθου παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ: Στόχος η εκλογή Βουλευτή!

 

Τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διεκδικεί ψήφο διαμαρτυρίας ή οργής αλλά ψήφο εξουσίας, η Συντονιστική Επιτροπή του κόμματος στη Ζάκυνθο, παρουσίασε χθες το μεσημέρι το τοπικό ψηφοδέλτιο αλλά και τις πολιτικές θέσεις που αφορούν τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Η παρουσίαση έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου.

Το ψηφοδέλτιο, που αποτελείται από την λογίστρια Αθηνά Μυλωνά, το δικηγόρο Σταύρο Κοντονή και τον Ομότιμο Καθηγητή του ΕΜΠ Δημήτρη Μαρίνο Κουρή, παρουσίασε ο Συντονιστής της τοπικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Κασσιμάτης, που υπογράμμισε πως η διενέργεια των εκλογών αποτελεί μια νίκη του κινήματος αντίστασης και ανατροπής του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης.

«Οι δυνάμεις της Τρόικας, τρέμουν την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού και ανησυχούν μήπως οι δικοί τους άνθρωποι δεν πάνε καλά στις εκλογές. Αυτό θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη του ο λαός και να τους απογοητεύσει!» ανέφερε ο κ. Κασσιμάτης, τονίζοντας πως τα τελευταία 2,5 χρόνια, καταγράφηκαν σημαντικοί αγώνες που αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη και στους οποίους πρωτοστάτησε ο ΣΥΡΙΖΑ .

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *