Ζάκυνθος

Το Υπουργείο να ενισχύσει την Αστυνομία του νησιού

Τις θέσεις του για την ληστεία που έγινε πρόσφατα σε κοσμηματοπωλείο στην καρδιά της πόλης εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Ζακύνθου ο οποίος ζητά από το αρμόδιο υπουργείο να ενισχύσει την Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Συγκλονισμένος ο επιχειρηματικός κόσμος του νησιού, καταδικάζει και καταγγέλλει το θλιβερό γεγονός διάρρηξης κοσμηματοπωλείου συναδέλφου μας πριν μερικές μέρες στην Πλατ. Αγίου Μάρκου.

Μια διάρρηξη σε κεντρικό σημείο της πόλης μας και ώρα που τα καταστήματα και τα φροντιστήρια είναι ανοικτά, σημαίνει αίσθημα ανασφάλειας για τους πολίτες και τους επιχειρηματίες γενικά του νησιού.

Οφείλει η πολιτεία και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να ενισχύσει τα αστυνομικά τμήματα με προσωπικό ώστε και αυτοί να ανταποκρίνονται καλύτερα στο δύσκολο έργο τους, που μέχρι στιγμής με υπεράνθρωπες προσπάθειες επιδιώκουν να κρατήσουν την εγκληματικότητα όσο μπορούν πιο χαμηλά.

Θα θέλαμε να μπορούμε να νοιώθουμε ασφάλεια στα σπίτια μας, στα καταστήματά μας και στον δρόμο, σ’ αυτήν την άσχημη οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε όλοι.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ζακύνθου εκφράζει ομόφωνα την θλίψη του για το γεγονός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *