Ζάκυνθος

Το συγκρότημα του Πεκίνου “Beijin youth art troupe” στο Υπαίθριο Θέατρο

Μια πολύ όμορφη βραδιά μας πρόσφεραν οι φοιτητές από την Κίνα που προχθές το βράδυ εμφανίστηκαν στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο σε μια διαφορετική  παράσταση, με χορό και μουσική από τη μακρινή αυτή χώρα.

Το συγκρότημα “Beijinyoutharttroupe” παρουσίασε πλούσιο πρόγραμμα ενώ υπήρξαν και σόλο χορευτικές εμφανίσεις τόσο με γυναίκες όσο και με άνδρες.

Προηγήθηκε χαιρετισμός και ανταλλαγή δώρων μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Διονύση Μυλωνά και εκπροσώπου της κινεζικής πρεσβείας στη χώρα μας.

Ο κ. Μυλωνάς μίλησε με θερμά λόγια για τον κινεζικό λαό και για τις εμπορικές και τουριστικές επαφές που μπορούν να υπάρξουν μεταξύ της Ζακύνθου και της Κίνας αλλά και γενικότερα την συνεργασία με τη χώρα μας.

Παράλληλα υπήρχε έκθεση φωτογραφιών στην είσοδο  του θεάτρου στις οποίες καταγράφονταν συναντήσεις από πολιτικά πρόσωπα των δύο χωρών.

Από τις πιο ωραίες στιγμές της βραδιάς ήταν το χορευτικό μιας τριετούς φοιτήτριας η οποία με το χορό του παγωνιού, του πουλιού που συμβολίζει ευτυχία και δύναμη, μάγεψε το κοινό με τη χάρη και την πλαστικότητα των κινήσεών της.

Η φοιτήτρια στη συνέχεια μίλησε για την εμπειρία του ταξιδιού της στη Ζάκυνθο και για τις περιοχές που την εντυπωσίασαν. Χρειάστηκε 14 ώρες πτήσεις για να φτάσει από την Κίνα στη χώρα μας και από εκείνα που θα της μείνουν αξέχαστα είναι τα βαθυγάλαζα νερά της θάλασσας στο Ναυάγιο, τα πιο φωτεινά γαλάζια νερά που έχει δει ποτέ στη ζωή της.

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας και την παρακολούθησαν αρκετοί περιφερειακοί σύμβουλοι, ο δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Μαρίνος, ο αστυνομικός διευθυντής και πολύς κόσμος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *