Ελλάδα

Το Σαββάτο στην Κέρκυρα το Περιφερειακό για την εκλογή Προεδρείου

Στις 9 το πρωί του προσεχούς Σαββάτου θα συνεδριάσει στην Κέρκυρα το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιόνιων Νησιών με μοναδικό θέμα της εκλογή προεδρείου.

Με αφορμή αυτή τη συνεδρίαση ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Λευτέρης Γιαννάτος κάνει γνωστό ότι δεν ενδιαφέρεται ξανά για τη θέση αυτή επειδή πιστεύει ότι τα αξιώματα δεν πρέπει να μονοπωλούνται από τα ίδια άτομα. Ο κ. Γιαννάτος με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα κάνει γνωστό πως ο επικεφαλής του συνδυασμού στον οποίο ανήκει, κ. Ηλίας Μπεριάτος, του πρότεινε να είναι ξανά υποψήφιος για να εκλεγεί Αντιπρόεδρος και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε.

Η ανακοίνωση του κ. Γιαννάτου αναφέρει:

«Το προσεχές Σάββατο, το Περιφερειακό Συμβούλιο της ΠΙΝ θα αποφασίσει για την εκλογή του νέου προεδρείου του. Ο κ. Μπεριάτος, επικεφαλής της παράταξής μας, μου ζήτησε να συνεχίσω για δεύτερη θητεία στο αξίωμα του Αντιπροέδρου του Π.Σ.

Άποψή μου είναι ότι τα διάφορα αξιώματα, δεν πρέπει να μονοπωλούνται από τα ίδια άτομα. Γι’ αυτό το λόγο, θεωρώντας ότι στην παράταξη μας υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι συνάδελφοι που αξίζουν το αξίωμα του Αντιπροέδρου του Π.Σ., δεν θα θέσω εκ νέου υποψηφιότητα για την παραπάνω θέση.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μπεριάτο, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *