Ζάκυνθος

Το Πρόγραμμα Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ σε πολιτική εκδήλωση την Παρασκευή

Πολιτική εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει η Νομαρχιακή Συντονιστική Επιτροπή του κόμματος, την προσεχή Παρασκευή, στις 7.30 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου.
Βασικοί ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός και ο ιστορικός και συμπατριώτης μας Δημήτρης Αρβανιτάκης.

Χθες το μεσημέρι, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, παραχωρήθηκε Συνέντευξη Τύπου από τον συντονιστή Αντώνη Κασσιμάτη και τα μέλη της νομαρχιακής συντονιστικής επιτροπής Αθηνά Μυλωνά και Διονύση Κακολύρη, στα πλαίσια της οποίας απηύθυναν κάλεσμα στους κατοίκους του νησιού μας, να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση και να ενημερωθούν για τις θέσεις του κόμματος.

Ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αντώνης Κασσιμάτης, υπογράμμισε πως σημειώνονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις σε εθνικό αλλά και τοπικό επίπεδο και τόνισε πως το τελευταίο διάστημα, διαπιστώνεται μια δυναμική επαναφορά των κοινωνικών αγώνων και των κινητοποιήσεων των εργαζομένων.

Ο ίδιος, έκανε λόγο για κλονισμό της Κυβέρνησης, πριν καν εφαρμόσει τα νέα μέτρα και υποστήριξε πως παρά τα ψεύδη και τους εκβιασμούς που χρησιμοποίησε για την ψήφισή τους, δεν μπόρεσε τελικά να πείσει ούτε τους Βουλευτές που την στήριξαν, καταγράφοντας τελικά σημαντικές απώλειες κατά τη διάρκεια των κρίσιμων τελευταίων ψηφοφοριών.

«Η συγκυβέρνηση θρυμματίζεται, το πολιτικό σκηνικό ανατρέπεται και πνέει ένας αέρας νίκης για το ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο κ. Κασσιμάτης, τονίζοντας πως πλέον έχει γίνει απόλυτα κατανοητό πως οι θυσίες που καλείται να κάνει ο λαός είναι άδικες αλλά και αναποτελεσματικές.

Ο συντονιστής της τοπικής κομματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ακόμη πως η εκδήλωση της Παρασκευής είναι ένα επιστέγασμα των πολιτικών και άλλων παρεμβάσεων που έγιναν το τελευταίο διάστημα από το κόμμα και στη Ζάκυνθο, αφού θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και η εναλλακτική πρόταση της Αριστεράς.

Τέλος, υποστήριξε πως το πρόγραμμα του κόμματος, δεν αποτελεί μόνο απάντηση στην όλο και πιο βαθιά κρίση, αλλά αποτελεί και ένα ανάχωμα στον εκφασισμό της ελληνική κοινωνίας, που εκφράζεται και από την άνοδο της νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Να σημειωθεί πως πέρα από την εκδήλωση της Παρασκευής, ο ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει σε τοπικό επίπεδο μια σειρά από λαϊκές συνελεύσεις, όπου θα γίνει συζήτηση και για οργανωτικά ζητήματα εν΄ όψει της εθνικής συνδιάσκεψης του κόμματος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την κ Αθηνά  Μυλωνά, στις συνελεύσεις θα γίνει συζήτηση για το Σχέδιο Διακήρυξης του ΣΥΡΙΖΑ και θα εκλεγούν αντιπρόσωποι για την πανελλαδική συνδιάσκεψη του κόμματος.

Όπως ανακοινώθηκε στις 15 Νοεμβρίου θα γίνει συνέλευση στην τοπική οργάνωση Αρτεμισίων, στο δημοτικό σχολείο Φιολιτίου  και την ίδια ημέρα θα γίνει συνάντηση και στην τοπική οργάνωση Κυψέλης, στη δημοτική βιβλιοθήκη του χωριού.

Στις 17 Νοεμβρίου θα γίνει συνεδρίαση της Τοπικής Οργάνωσης Λαγανά στο παλιό δημοτικό σχολείο Λιθακιάς και στις 18 Νοέμβρη, θα γίνει συνεδρίαση από την τοπική οργάνωση Πόλης στο ξενοδοχείο DIANA.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *