Ζάκυνθος

Το ιδιοκτησιακό στο Ναυάγιο ερευνά ο Δήμος για να αξιοποιήσει το χώρο

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη για χθες το βράδυ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  καθώς το πιο σοβαρό θέμα συζήτησης, που αφορούσε το Ναυάγιο,  αναβλήθηκε.

Στα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα ελήφθη απόφαση για να προχωρήσει η διαδικασία με τις μεταφορές μαθητών στα σχολεία το νέο σχολικό έτος.

Ακολούθως ο σύμβουλος του Δήμου Διονύσης Μήλεσης ενημέρωσε για την υλοποίηση της δράσης με τα κοινόχρηστα ποδήλατα η οποία έχει ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα στο “Πράσινο ταμείο”.

Αναφορικά με τη μίσθωση χώρου στο Ναυάγιο Βολιμών ο Δήμαρχος ζήτησε να αναβληθεί η συζήτηση ώστε να έχει πρώτα έτοιμη εισήγηση από τους νομικούς συμβούλους για το ιδιοκτησιακό της περιοχής. Καθώς είναι γνωστό ότι τμήμα ανήκει στην εκκλησία, η δημοτική αρχή επιθυμεί να έχει πρώτα στοιχεία για το ιδιοκτησιακό και μετά να προχωρήσει σε εκμίσθωση χώρου.

Ακολούθως εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η πρόσληψη  καθαριστριών στα σχολεία για το επόμενο έτος και ελήφθη απόφαση για το Δημοτικό στάδιο στο οποίο επιβλήθηκε τέλος χρήσης για όποιον το ζητά για διενέργεια εκδηλώσεων. όπως συναυλίες κλπ.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *