Ζάκυνθος

Το διεθνές βραβείο «Η αψίδα της Ευρώπης» στο ξενοδοχείο Casteli

Το διεθνές βραβείο «Η αψίδα της Ευρώπης» δόθηκε στο ξενοδοχείο της Ζακύνθου Casteli και η είδηση αυτή είναι μια αχτίδα φωτός ανάμεσα σε πολλά αρνητικά που βιώνουν αυτή την εποχή οι Έλληνες.

Μιλώντας στον –Ε- η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου κ. Μαρία Λούγαρη μας μετέφερε τη συγκίνησή της για την διάκριση που πέτυχε η μικρή Ελλάδα καθώς το Casteli ήταν η μοναδική επιχείρηση που βραβεύτηκε από τη χώρα μας.

Η εκδήλωση της βράβευσης έγινε σε ξενοδοχείο στην Φρανκφούρτη και σύμφωνα με όσα δήλωσε η κ. Λούγαρη το διαφορετικό αυτού του βραβείου είναι ότι δίνεται χωρίς να προηγούνται οι γνωστές διατυπώσεις.

«Δεν το πιστεύαμε όταν είμαστε στη Φρανκφούρτη και πήραμε το βραβείο γιατί είμαστε ανάμεσα σε μεγάλους οργανισμούς και εταιρείες και αντιπροσωπεύαμε την Ελλάδα! Είμαστε ενθουσιασμένοι και αυτή είναι μια εμπειρία ζωής. Αυτό το βραβείο μπορεί να το πάρει οποιαδήποτε επιχείρηση κι όχι μόνο ξενοδοχείο. Είναι ανταμοιβή για την επιμονή μιας επιχείρησης στην ποιότητα. Εμείς -όπως μας είπαν- βραβευτήκαμε για το σεβασμό που δείχνουμε προς τον πελάτη και για την ποιότητα που παρέχουμε. Δηλαδή αυτές είναι οι προτεραιότητές μας και γι’ αυτές διακριθήκαμε. Η ιδιαιτερότητα αυτού του βραβείου είναι ότι δεν κάνεις αίτηση γι’ αυτό. Υπάρχει μια Επιτροπή τα μέλη της οποίας έρχονται και σαν επισκέπτες στον τόπο μας. Σε προτείνεις κάποιος και σε ψηφίζουν ανάμεσα σε ένα πάνελ 90 ατόμων. Η έδρα της εταιρείας που δίνει το βραβείο είναι στην Ισπανία. Όμως κάνει 5 διοργανώσεις ποιότητας ανά τον κόσμο σε 5 πόλεις σταθμούς και αυτοί που βραβεύονται είναι σε όλο τον κόσμο. Στην Φρανκφούρτη βραβεύτηκαν 98 επιχειρήσεις από 48 χώρες κι εμείς είμαστε η μοναδική από την Ελλάδα! Αυτό ήταν μεγάλη τιμή για μας».

Εντός των ημερών θα υπάρχει διαθέσιμο στο διαδίκτυο και το βίντεο με την εκδήλωση στην οποία βραβεύτηκε το Casteli και έτσι αυτή η χαρά θα μοιραστεί με όλους τους Έλληνες.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *