Κοινωνία

Τοπικό Πόλης: Υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ ζητούν στην Αγία Τριάδα

Ομόφωνη Απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Πόλης

Το αίτημα των κατοίκων της Αγίας Τριάδας ήλθε προς συζήτηση το μεσημέρι της Τετάρτης στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Πόλης καθώς οι τελευταίες κακοκαιρίες ανέδειξαν το πρόβλημα με τα καλώδια της ΔΕΗ, για τα οποία ζητούν να υπογειοποιηθούν

Οι κάτοικοι συγκέντρωσαν 100 υπογραφές και ζήτησαν να ληφθεί απόφαση, επισημαίνοντας πως είναι θέμα ασφάλειας να παρέμβει η ΔΕΗ για να μην θρηνήσουν θύματα.

Αντιπροσωπεία των κατοίκων πήγε στο Δημαρχείο που γινόταν η συνεδρίαση και ζήτησε να ενημερώσει. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, τις ημέρες της κακοκαιρίας οι κολώνες και τα καλώδια ηλεκτροδότησης πετούσαν σπίθες και έκαναν εκρήξεις, ενώ σε μια περίπτωση μπήκαν θραύσματα στο σπίτι που ήταν κοντά και άλλα έπεσαν στο πάτωμα του μπαλκονιού.

Πρέπει να γίνει υπογειοποίηση άμεσα γιατί με την επόμενη κακοκαιρία δεν ξέρουμε τι θα συμβεί, ανέφεραν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι που ζήτησαν να απομακρυνθούν οι κολώνες και τα καλώδια από τα σπίτι τους.

Το Τοπικό Συμβούλιο έλαβε ομόφωνη απόφαση με την οποία ζητά από τη ΔΕΗ να προχωρήσει άμεσα σε υπογειοποίηση των καλωδίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *