Κοινωνία

Τοπικό Πόλης: Θέματα αιχμής το θέατρο και η υπογειοποίηση των στύλων της ΔΕΗ

Συνεδριάζει σήμερα το Συμβούλιο πόλης – Συζήτηση για τα χρώματα των δημοσίων κτιρίων

Σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο τα πόλης με σειρά σοβαρών θεμάτων στην ημερήσια διάταξη. Αυτή είναι η δεύτερη κατά σειρά συνεδρίαση του έτους 2020 και μεταξύ πολλών άλλων θα γίνει συζήτηση για την πορεία του έργου του Δημοτικού Θεάτρου που δεν έχει παραδοθεί ακόμα και για το γεγονός ότι ο περιβάλλον χώρο είναι σε άθλια κατάσταση.

Η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Ζακυνθίων θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα (πλατεία Σολωμού) την 12η του μηνός Φεβρουαρίου έτους 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 3:00 μ.μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ν.4555/2018 και της υπ΄ αριθ.88 με αρ.πρωτ.59846/21-08-2019 εγκυκλίου του ΥΠΕΣ.

1.- Αίτημα – Ψήφισμα κατοίκων Αγίας Τριάδας για κατάργηση συγκεκριμένων κολώνων της ΔΕΗ και υπογειοποίησή τους, (εισήγηση κ. Πρόεδρος)

2.-Ερώτημα προς την Αρχιτεκτονική Επιτροπή για τον καθορισμό των παραδοσιακών χρωμάτων της πόλης, (εισήγηση κ. Πρόεδρος)

3.- Αίτημα προς την Διοίκηση του Μικρού Διοικητηρίου για χρωματισμό του κτιρίου, βάσει των χρωμάτων που καθορίζει η Αρχιτεκτονική Επιτροπή, (εισήγηση κ. Πρόεδρος)

4.-Διαμαρτυρία και εκ νέου ενημέρωση για τα προβλήματα της καθημερινότητας (Ηλεκτροφωτισμός, Λακκούβες, Φρεάτια, Κατάληψη Κοινοχρήστων, (εισήγηση κ. Πρόεδρος)

5.-Ενημέρωση για την άσχημη και άθλια κατάσταση στην Περιοχή του Νέου Θεάτρου, (Ακάλυπτα φρεάτια, Σκοτάδι, Θέματα Ασφαλείας), (εισήγηση κ. Πρόεδρος)

6.- Ενημέρωση για την κατάσταση του Νέου Θεάτρου, (εισήγηση κ. Πρόεδρος)

7.- Εκ νέου ενημέρωση για την απαράδεκτη κατάσταση της Αλ. Ρώμα, (εισήγηση κ. Πρόεδρος).

8.- Θέματα Τεχνικού Προγράμματος (Κάκιστο οδικό δίκτυο), (εισήγηση κ. Πρόεδρος).

9.-Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (Εγκατάλειψη και Απαξίωση του), (εισήγηση κ. Χ. Μεϊντάνης μέλος)

10.-Ψήφισμα: να καταργηθούν τα τροφεία στους Παιδικούς Σταθμούς, (εισήγηση κ Ν. Μαρίνος μέλος , Λαϊκή Συσπείρωση).

11.-Επικαιροποίηση Περιουσίας Τοπικής Κοινότητας Ζακύνθου, (εισήγηση κ. Τουρκάκης Διονύσιος, Προϊστάμενος τμήματος Κτηματολογίου και Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου)

12.- Αιτήσεις πολιτών, (εισήγηση κ. Πρόεδρος).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΤΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *