Ζάκυνθος

Τι συμβαίνει με τα μπαρ στο Λαγανά;

Μια περίεργη υπόθεση απασχόλησε την τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου αναφορικά με διαγραφή προστίμου σε κατάστημα του Λαγανά που έκανε ηχορύπανση και είχε πρόβλημα με την άδεια λειτουργίας του.

 

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι την ίδια στιγμή που πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια για να εξυγιανθεί ο Λαγανάς από τις πάσης φύσεως παρανομίες που τον δυσφημίζουν, έρχεται η δημοτική αρχή και προτείνει λύσεις που μάλλον επιτείνουν αυτά τα προβλήματα.

Το περί ου ο λόγος μπαρ είχε ελεγχθεί από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Λαγανά και σύμφωνα με όσα είπε ο Αντιδήμαρχος της περιοχής και Πρόεδρος της οικονομικής Επιτροπής Παναγιώτης Κολύρης, αφού εντοπίστηκαν και καταγράφηκαν παρανομίες  η υπόθεση μπήκε στο αρχείο λόγω παραγραφής….

Βεβαίως εμείς γνωρίζουμε πως η νομοθεσία επιβάλει, μετά την καταγραφή της παρανομίας, να οδηγηθεί η υπόθεση στη δικαιοσύνη,  αφού η αστυνομία διαβιβάζει τη δικογραφία στα αρμόδια δικαστικά όργανα και σίγουρα δεν υπάρχει θέμα παραγραφής μετά από δύο χρόνια.

Αλήθεια γιατί η Οικονομική Επιτροπή χειρίζεται με αυτό τον τρόπο σοβαρά θέματα και γιατί δεν συζητιούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Πώς θα πατάξει τις παρανομίες του Λαγανά αν με την τακτική της δεν συνετίσει τους ατίθασους επαγγελματίες των μπαρ;

Μήπως και η Αστυνομία από την πλευρά της μπορεί να μας διαφωτίσει, γιατί γνωρίζουμε πως η πλειοψηφία τουλάχιστον των αστυνομικών οργάνων κάνουν καλά τη δουλειά τους και δεν κάνουν τα στραβά μάτια σε όσους θέλουν;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *