Ζάκυνθος

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου η επόμενη άφιξη κρουαζιερόπλοιου στη Ζάκυνθο

Ακυρώθηκε η άφιξη του Azamara Pursuit στις 17/8

Το πολυτελές Marella Explorer 2 αναμένεται να φτάσει στη Ζάκυνθο τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και η προγραμματισμένη άφιξη κρουαζιεροπλοίου στο νησί μας θα γίνει αφού έχουν μεσολαβήσει πολλές ημέρες από την τελευταία.

Πιο συγκεκριμένα, αν και βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού, η τελευταία άφιξη κρουαζιεροπλοίου στη Ζάκυνθο έγινε στις 8 Αυγούστου:

Επρόκειτο για Μarella Discovery που μετέφερε συνολικά 1932 επιβάτες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία Βρετανοί. Το πλοίο έφτασε στο νησί μας το πρωί και αναχώρησε το απόγευμα για τον επόμενο προορισμό που ήταν το λιμάνι της Κέρκυρας.

Το περασμένο Σάββατο, στις 17/8 επρόκειτο να επισκεφτεί το νησί μας το πλοίο Azamara Pursuit , ωστόσο μια ημέρα νωρίτερα ακυρώθηκε η άφιξη του για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί. Το πλοίο επρόκειτο να μεταφέρει περίπου 800 επιβάτες.

Μέχρι τις το τέλος της σεζόν έχουν προγραμματιστεί ακόμη 8 αφίξεις κρουαζιεροπλοίων με την τελευταία άφιξη να γίνεται στις 31 Οκτωβρίου και να σηματοδοτεί την λήξη μιας χρονιάς κατά την οποία το νησί μας δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την άνθιση που γνώρισε η κρουαζιέρα σε διεθνές επίπεδο, αλλά και στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου που κατέγραψαν σημαντική άνοδο στις αφίξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *