Ζάκυνθος

Την Τρίτη 30/12 το δεύτερο πακέτο τροφίμων από τον ΟΔΑΖ

Την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου θα γίνει η διανομή του δεύτερου πακέτου τροφίμων από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – ΟΔΑΖ προς τους δικαιούχους του προγράμματος επισιτισμού που «τρέχει» ο ΟΔΑΖ με την χρηματοδότηση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
Θυμίζουμε πως για το σκοπό αυτό το Υπουργείο έχει διαθέσει το ποσό των 90.000 Ευρώ και με τα χρήματα αυτά ο ΟΔΑΖ αναλαμβάνει να αγοράσει και να διανείμει τρόφιμα σε 101 οικογένειες του νησιού μας, μια φορά το μήνα και σε διάρκεια ενός χρόνου.
Η πρώτη διανομή έγινε πριν από δύο εβδομάδες και το δεύτερο πακέτο τροφίμων δίνεται τώρα, μετά από σύντομο χρονικό διάστημα λόγω των γιορτών.
Υπενθυμίζεται πως η επιλογή των δικαιούχων έγινε μετά από αίτηση και υπό  την προϋπόθεση πως δεν συμπεριλαμβάνονται στα επισιτιστικά προγράμματα του Δήμου και της Περιφέρειας.
Η διανομή των τροφίμων θα γίνει από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι.
Εν τω μεταξύ, αύριο Τρίτη 23 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση του ΟΔΑΖ για την κοπή της χριστουγεννιάτικης κουλούρας.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και το παρόν αναμένεται να δώσουν ο Μητροπολίτης Ζακύνθου, ο Δήμαρχος, ο Αντιεριφερειάρχης και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *