Ζάκυνθος

Την Τετάρτη θα γίνει τελικά η παρουσίαση του Σχεδίου Μάρκετινγκ για τον τουρισμό

Την προσεχή Τετάρτη στις 11 το πρωί θα συνεδριάσει και πάλι η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Ζακυνθίων προκειμένου να παρουσιαστεί το επιχειρησιακό σχέδιο για τον τουρισμό, αφού η συζήτηση που επρόκειτο να γίνει την περασμένη Παρασκευή για το ίδιο θέμα αναβλήθηκε.

Ο χρόνος της συνεδρίασης αναλώθηκε με τους εκπροσώπους των επιχειρηματιών και τους φορείς να αναμοχλεύουν – δικαιολογημένα- τα γνωστά προβλήματα των υποδομών, της καθαριότητας, της ύδρευσης με αποτέλεσμα η ώρα να περάσει χωρίς να παρουσιαστεί ο Σχεδιασμός του Δήμου για τον τουρισμό.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Παναγιώτης Κολύρης, αναγνωρίζοντας πολλά από τα προβλήματα που παρέθεσαν οι φορείς και οι επαγγελματίες, απάντησε πως δεν είναι δυνατόν να προχωρήσουμε άλλο χωρίς έναν στοιχειώδη σχεδιασμό και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να συζητήσουν με σοβαρότητα για το μέλλον.

Οι παρευρισκόμενοι πάντως, που στην πλειοψηφία τους επέμεναν να θέτουν προβλήματα καθημερινότητας όπως για παράδειγμα η μυοκτονία και η ύδρευση και τόνιζαν πως χωρίς να λυθούν τα στοιχειώδη δεν μπορούμε να σχεδιάζουμε για το μέλλον, συμφώνησαν να γίνει η παρουσίαση σε άλλη συνεδρίαση, στην οποία η παρουσίαση του Επιχειρησιακού Σχεδίου θα είναι το μοναδικό θέμα.

Ο σύμβουλος Ανάπτυξης του Δήμου  Στέλιος Πέττας πάντως,  κάνοντας μια πολύ σύντομη εισαγωγή στο θέμα ανέφερε πως το Επιχειρησιακό Σχέδιο προετοιμάζεται εδώ και ένα χρόνο και η εκπόνησή του αποτελεί υποχρέωση των Δήμων με βάση τον Καλλικράτη. Το Σχέδιο ολοκληρώνεται σε ένα περίπου μήνα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *