Ζάκυνθος

Την Πέμπτη 16 Μάη ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Κεφαλονιά

Την Πέμπτη 16 Μάη θα ξεκινήσει η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ζακύνθου με την γειτονική μας Κεφαλονιά αφού εκείνη την ημέρα πραγματοποιείται το πρώτο δρομολόγιο του πλοίου ΒΑΣΟΣ Κ που θα συνδέει το λιμάνι του Αγίου Νικολάου με αυτό της Πεσσάδας.

Φέτος τα δρομολόγια ξεκινούν κανονικά, στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μάη και αυτό είναι μια θετική εξέλιξη, αφού πέρυσι υπήρχαν προβλήματα με την αλλαγή του πλοίου της γραμμής και τα δρομολόγια είχαν ξεκινήσει στη μέση του Καλοκαιριού.

Το πλοίο ανήκει στην εταιρεία Αγούδημος και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον τουριστικό και ναυτικό πράκτορα Κώστα Χιώνη, τα δρομολόγια θα είναι δύο κάθε ημέρα και η τιμή των εισιτηρίων ίδια με αυτή που ισχύει τα τελευταία χρόνια.

«Φέτος ξεκινάμε εγκαίρως και εξασφαλίσαμε την έγκριση του ΣΑΣ για δρομολόγια από τις 16 Μάη μέχρι τις 15 Οκτωβρίου. Τα δρομολόγια θα είναι δύο καθημερινά και αν παρουσιαστεί κίνηση μπορεί να προγραμματιστεί και τρίτο μέσα στην ημέρα» ανέφερε ο κ. Χιώνης, κάνοντας γνωστό πως το πλοίο έχει πρωτόκολλο 250 ατόμων, αλλά γίνονται προσπάθειες για να αυξηθεί, αφού η χωρητικότητα του είναι πολύ μεγαλύτερη.

«Υπάρχει ενδιαφέρον και η εικόνα είναι πολύ καλύτερη από την περσινή» κατέληξε.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *