Κοινωνία

Την Πέμπτη το πρωί κλείνει η στρατιωτική γέφυρα για επισκευή

Ξεκινούν οι εργασίες στη στρατιωτική γέφυρα του Αγίου Χαραλάμπη

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης ξεκινούν οι εργασίες για την επισκευή της στρατιωτικής γέφυρας του Αγίου Χαραλάμπη, καθώς όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου, θα βρίσκονται στο νησί μας τα συνεργεία που ανέλαβαν το έργο αυτό για λογαριασμό της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) του ΓΕΕΘΑ.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί και η σχετική απαγορευτική απόφαση για τη διέλευση των οχημάτων για όσο διάστημα χρειαστεί για να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Σημειώνεται πως το κόστος του έργου ανέρχεται στο ποσό των 40.000€, θα αναληφθεί εξ ολοκλήρου από το Λιμενικό Ταμείο και προέρχεται από τα έσοδα που εξασφάλισε η Λιμενική Επιτροπή από την περσινή εμποροπανήγυρη.

Θα γίνουν εργασίες συνολικά 30 ημερών

Ο σχεδιασμός, με βάση την τεχνική περιγραφή του έργου, προβλέπει πως θα χρειαστούν 10 ημέρες εργασιών και ακολούθως 20 ημέρες επιπλέον για τη σκλήρυνση του σκυροδέματος. Η προοπτική αυτή δημιουργεί έντονο προβληματισμό, μια που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η συγκεκριμένη γέφυρα εξυπηρετεί καθημερινά δεκάδες οχήματα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως για όσο κρατήσουν οι εργασίες, η ταλαιπωρία όσων κινούνται από και προς το Αργάσι και το Βασιλικό θα πολλαπλασιαστεί και ζητούμενο είναι η ταλαιπωρία αυτή να περιοριστεί στο ελάχιστο.

4 σχόλια

  1. ΄Όλο το χρόνο που πέρασε,αφού είχαν τα χρήματα,γιατί δεν το έκαναν και περίμεναν τη “high season” για να το κάνουν.Κάποιος νεοεκλεγείς είπε κάτι για παραιτήσεις και γρήγορα μάλιστα!!

  2. [url=http://zoviraxacyclovir.com/]buy acyclovir[/url] [url=http://lisinoprilbuy.com/]cost of lisinopril[/url] [url=http://atenolol25.com/]atenolol 25 mg[/url] [url=http://hydrochlorothiazide25.com/]hydrochlorothiazide 25[/url] [url=http://xenical120mg.com/]buy xenical[/url] [url=http://sildenafil1000.com/]sildenafil over the counter[/url] [url=http://wellbutrin300.com/]wellbutrin 150 mg[/url] [url=http://doxycycline02.com/]doxycycline[/url] [url=http://sildalis120.com/]sildalis generic[/url] [url=http://vardenafilbuy.com/]vardenafil purchase[/url]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *