Κοινωνία

Την Πέμπτη στο Δημοτικό Συμβούλιο όλες οι εξελίξεις με τη διαχείριση των απορριμμάτων

Έγινε αποδεκτό το αίτημα του Γ. Αρμένη

Η διαχείριση των απορριμμάτων και το πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής θα αναλυθούν στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που προγραμματίστηκε για την προσεχή Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.

Το αίτημα για το επίμαχο θέμα έχει κατατεθεί προ πολλού από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιώργο Αρμένη ο οποίος ακόμα και στην προηγούμενη συνεδρίαση ζήτησε να γίνει ενημέρωση για τα σκουπίδια, ακόμα και σε κατεπείγουσα συνεδρίαση.

Ο κ. Αρμένης ανέφερε πως το θέμα είναι πολύ σοβαρό, ο καιρός περνά και δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια για καθυστερήσεις.

Χθες ο κ. Αρμένης έδωσε συνέντευξη τύπου προκειμένου να ενημερώσει για τις δικές του θέσεις επί του ζητήματος (ρεπορτάζ στο φύλλο του ΕΡΜΗ).

Η κατάσταση στο χώρο του Λίβα με την εναπόθεση των απορριμμάτων γίνεται όλο και πιο πιεστική αφού η λειτουργία του εργοστασίου θα γίνει πράξη μετά από 2 τουλάχιστον χρόνια που θα χρειαστούν για να ολοκληρωθεί το έργο.

Στη συνεδρίαση της Πέμπτης θα γίνει η κατανομή για τις λειτουργικές δαπάνες σχολείων έτους 2019-2020, η συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Ζακύνθου κλπ.

ERMISNEWSROOM/ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΞΕΝΟΦΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *