Ζάκυνθος

Τα σεμινάρια παρακολουθούν 176 μαθητές

Ξεκίνησαν τα μαθήματα εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας στο πλαίσιο του προγράμματος που ξεκίνησε το Κέντρο  Επιχειρηματικότητας και Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου Ζακυνθίων, σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Mouzenidis Travel.
Τα σεμινάρια είναι τρίμηνης διάρκειας, (12 εβδομάδες/70 ώρες) και πραγματοποιούνται από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη  για δύο ώρες κάθε ημέρα.
Αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνο Κόκλα, Πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου και υπεύθυνο για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης, καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα που υποβλήθηκαν και αποτέλεσμα ήταν να λειτουργήσουν συνολικά 4 τμήματα, στα οποία φοιτούν συνολικά 176 μαθητές.
 Σε όλους τους εκπαιδευόμενους θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης, ενώ τα μαθήματα γίνονται από δύο καθηγητές και θα συνεχιστούν μέχρι τα μέσα Μαρτίου.
Τα σεμινάρια παρακολουθούν κατά κύριο λόγο εργαζόμενοι στον κλάδο του τουρισμού (υπάλληλοι ρεσεψιόν, Σερβιτόροι, Μπάρμαν, Καμαριέρες, υπάλληλοι Τουριστικών Γραφείων και Τουριστικών Καταστημάτων) και η φοίτηση είναι δωρεάν.

Μαριλένα Παπαδάτου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *